Pozz svima!!!:laugh:Evo ja i danas naravno CASIO,edifice 123d-neon illuminator,cuka boli glava a usi otpadaju:man_in_love:,wr100m i imam ga vec cetiri godine i sluzi me ekstra,njega najradije nosim jer je savrsen za moj zglob,precnik sata sa krunicom je 38-39mm,a dobro se pokazao i u vodi:thumbsup:,svako dobro svima!
Samo danas i samo za Vas odlucio sam da izvedem malu "gimnastiku", danas nosim dva sata.
U isto vreme, resavam i gmt zavrzlamu, ako nemate sat sa gmt komplikacijom, eto resenja
A sve ovo povodom jubilarnog, prvog cetvorocifrenog posta
Nikako da nalovim kuma da mi slika sat,a ja već nisam mogao da izdržim tako da se izvinjavam na lošem kvalitetu slike,nadam se da će to kvalitet sata nadomestiti......
Vladas ne znam da li uopste mozes da imas neku nedoumicu kad ti nesto predlozim...
Sramota... Prelep satic samo da smrsas i mozes da zamenis Daniela Craiga u James Bondu!!!
Ma nema sanse da Vladas bude Craig :no:
Craig nije nosio chrono verziju?! Ustvari, nosio je planet ocean.
Vladas mozes da budes Pierce u chrono varijanti
Pa dobro dacu mu ja moj Planet Ocean a ja cu da uzmem njegov, pa da ne unosimo zbrku... Vazno je da je on James u svakom slucaju!!! Ma da sam ja mislio na njegovu gradju koja vise vuce Danielu nego Piersu.
Ne znam kako mi je to promaklo !!! To mi se inace ne desava!