Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Joppa, ako je samo do memorije, uzmi Clean Master sa Google Playa, a ukoliko je problem Tapatalk, meni je pomoglo da ga obrišem i zatim ponovo instaliram.

Joppa, ako je samo do memorije, uzmi Clean Master sa Google Playa, a ukoliko je problem Tapatalk, meni je pomoglo da ga obrišem i zatim ponovo instaliram.

Probao sve zivo.. maknuo tapatalk, stavio opet, stavio noviju verziju.. nista.. kad sam na wifiju ne radi. A u inbox ne mogu uci ni na wifiju ni preko 4g. :(

...još malo pa u krevet. OM je spreman za sutra =>

v4a494.jpg

Čudno. Kod mene isto na s4 sve normalno radi. Koji tt koristiš?
Ja sam na Tapatalk Pro 4.5.2

2.4.13 cini mi se.. ne volim 4-ku. :)
Jucer sam probao i web view otvoriti preko wifija i bacio mi je nesto tipa page taking too long to respond.

I ja na 4.5 imam taj isti problem na ovom forumu, ali samo ponekad. Vjerojatno je neko "klanje" izmedu forumske skripte i tt Jutros sam updatao na 4.5.2, pa ce se valjda rjesit

A nemam pojma.. nešto ga zeza.. meni je počelo prije 2 dana tako nešto, dosad nisam imao problema.

Midek danas:
13840387825_b36290856d_c.jpg

Zagore, jel to prinova? Ako sam dobro video na slici, luminacija mu je kao nova, a crvena kazaljka mnogo doprinosi lepom izgledu.

Darko , čestitam!
Manufaktura ''Jagoš'' radi pa ubija :)

Čekamo gomilicu slika sa svih strana.

Ja prenosio neki nameštaj (otud prašina po satu) a za to je najbolji-

IMG_1862.jpg

Jos jedan plavi

ImageUploadedByTapatalk1397478346.675076.jpg ImageUploadedByTapatalk1397478365.246910.jpg .

a za mig pa i ukras je funkcija neka nisam se setio toga nego se mučim da se okreću kobejagi.eto dare radice zauvek kao ukrasi bez brige

Status
Not open for further replies.
Back