Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Jaeger-leCoultre
uploadfromtaptalk1401974057989.jpg

Napravih kozni zulu kais za Timex-a...

Pozdrav!

Dejan

Attachments

• nato.jpg
    nato.jpg
    257.8 KB · Views: 124
Joppa,di's nabavio ovu varijantu?

Ovaj je modan.. srp311 sa ciferom i kazaljkama od crnog. Nazalost napustio je kolekciju. :( Morao je biti zrtvovan za nesto drugo, bio mi je drugi monster ali ne sumnjam da cu opet trecega monstera uzet kad tad.

@shade: 40 mm,najbolji. Onaj od 42 sam imao jednom na ruci i malo je disproporcionalan posto su lugovi na istom razmaku kao na ovom i nekako je mphggmphhh... Osim toga,leziste mehanizma mu je od,koliko sam tada mogao da vidim,od plastike i to mi se nije dopalo u njemu.

@joppa: fantasticno izgleda,nisam ljubitelj crnog metala ali ovaj je bas-bas pogodjen kako treba. Koje kazaljke je imao u originalu?

@joppa: fantasticno izgleda,nisam ljubitelj crnog metala ali ovaj je bas-bas pogodjen kako treba. Koje kazaljke je imao u originalu?

ovako izgleda u orginalu:

%E0%B8%99%E0%B8%B2%E0%B8%AC%E0%B8%B4%E0%B8%81%E0%B8%B2%E0%B8%82%E0%B9%89%E0%B8%AD%E0%B8%A1%E0%B8%B7%E0%B8%AD-Seiko-Monster-The-Fang-SRP311K1-00.jpg

Danas U1, čelik na čeliku.. Jutro!

14356916065_6abe1eb708_c.jpg

Ah,to je taj,onda mu je i bezel promjenjen,zapravo je od 3 komada napravljen. Ideja za razmisljanje ali bih morao dobaviti jos dva da ovo postignem.

Preživeo poplavu i posle servisa ponovo na ruci mühle glashutte m13050 titanium

ImageUploadedByTapatalk1402051601.677734.jpg

fotografija1529.jpg danas nosim dva ,ali na servisfotografija1539.jpg seiko na veliki ,a zenit videcu sta ce doktor da kaze

Ah,to je taj,onda mu je i bezel promjenjen,zapravo je od 3 komada napravljen. Ideja za razmisljanje ali bih morao dobaviti jos dva da ovo postignem.

Markeri na bezelu su prefarbani samo u bijelo.

Danas U1, čelik na čeliku.. Jutro!

Znači, stigla ! :dirol: Daj još slika na metalu... iz ugla (kad budeš imao fore) . Uhhh , taj U1 počinje da me smara opasno, od kako se vratih znoj.gif

Elem, danas (drugi deo dana) ... =>

2lmmctl.jpg

14scd5h.jpg

Status
Not open for further replies.
Back