sin.er New member Jun 18, 2014 #12,884 dobar Citizen. Hublot style. ja danas i dalje matorca, mjerim koliko bježi. zasad savršeno precizan. izgleda da 57 rubina ipak radi posao @veberz: to je onaj novi model? ja čekam da izbace 090 kućište sa tim ciferom i kazaljkam. lajkam.
dobar Citizen. Hublot style. ja danas i dalje matorca, mjerim koliko bježi. zasad savršeno precizan. izgleda da 57 rubina ipak radi posao @veberz: to je onaj novi model? ja čekam da izbace 090 kućište sa tim ciferom i kazaljkam. lajkam.
mizzy Active member Jun 18, 2014 #12,888 Veceras... P.S. Pre nego sto sam ga navio i podesio Last edited: Jun 18, 2014
gogmajster New member Jun 19, 2014 #12,895 Rus, to tako mozes do ponedjeljka, ali onda od mene nećeš dobiti lajk ako budeš nosio . Taga, s druge strane, možeš svaki dan Ja cu danas na ovome mijenjati remene. Last edited: Jun 19, 2014
Rus, to tako mozes do ponedjeljka, ali onda od mene nećeš dobiti lajk ako budeš nosio . Taga, s druge strane, možeš svaki dan Ja cu danas na ovome mijenjati remene.
sin.er New member Jun 19, 2014 #12,898 modificirani Auriol na homemade NATO: kupljen u Lidlu.ostrugan krom, čekam da ga relumam...čim kolega nađe lume masu doma. negdje mu je . predložio sam da je potraži po mraku
modificirani Auriol na homemade NATO: kupljen u Lidlu.ostrugan krom, čekam da ga relumam...čim kolega nađe lume masu doma. negdje mu je . predložio sam da je potraži po mraku
tolarbo New member Jun 19, 2014 #12,900 @Taj Auriol je odlican @Boro javljam se danas kada ogladnim Od jutra pivo i Stingrey Last edited: Jun 19, 2014