Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Poljot international

ImageUploadedByTapatalk1404161355.318304.jpg ImageUploadedByTapatalk1404161372.486796.jpg ImageUploadedByTapatalk1404161388.090479.jpg

Prelep sat,ne znam kako bi mu stajao braon kais,ali je i ovako za svaku pohvalu,samo kad bi slike bile malo bolje.

nenade i ja sam razmisljo da mu stavim braon kais pa stavio ovaj crni.stavicu ovih dana i braon pa cemo videti koji bolje lezi.sa slikama nemam pojma sta se desilo u zadnje vreme ranije mi nisu bile tako lose.

Crni istice kuciste i cifer,koji su predivni,a braon msm da ce dati neku prefinjeniju notu celokupnom satu.Steta,bas bih voleo da vidim bolje slike,a verujem i svi ostali.

imam neki prirucni alat ovde kojim menjam kaise pa ne mogu nabrzinu da zamenim kais.sutra prekosutra pa i da slikam po danu da vidim dal ce biti bolje slike.evo ovako brzinski prislonio kais ImageUploadedByTapatalk1404166319.458736.jpg ImageUploadedByTapatalk1404166400.011749.jpg

Last edited:
au koji prevoznik sluzi ovakvu hranu pitam se, naš JAT sluzio suve sendvice i sok najvise dva puta tokom leta i bio je jedan od boljih

Ko je putovao ruskim prevoznicima osamdesetih osetio je bolju uslugu i od jat-a tabletica za povracanje i mali kartonski fisek sa vodom

cujem da ni danas nisu bolji, mislim na njihov unutrasnji saobracaj, aerodromi ista prica, naravno ne seremetjevo, neko oni za unutrasnji avio prevoz, recimo domodedovo, no nisam bio tamo, ali tako čuh

au koji prevoznik sluzi ovakvu hranu pitam se, naš JAT sluzio suve sendvice i sok najvise dva puta tokom leta i bio je jedan od boljih

Ovo je Lufthansa, u biznis klasi.

Inače, od prevoznika kojima sam ja leteo, ubedljivo najbolju hranu ima Turkish... za letove preko 1.5h.
Njihov obrok u ekonomskoj je bolji nego kod drugih u biznis klasi.

Po glasovima putnika, poslednje 2 godine zvanično drže mesto najbolje Evropske avio kompanije. Mislim da je klopa glavni razlog za to.

da citao sam o turkishu, imaju i preko 200 aviona čak

pretpostavio sam da je biznis klasa, retko gde se u ekonomskoj ovakvi obroci sluze, zato se i zacudio

JAT-om leteo dva puta, sem sto vrlo cesto i dugo kasni, ja sam zadovoljan svim ostalim :)

Jutro svima ... Danas je pobjednik zasluzio da ga nosim....
uploadfromtaptalk1404200352293.jpg

Posto je tema natjecaja satovi i svjetlost zakljucana ,ovdje cu zahvalit svima koji su sudjelovali sa svojim fotografijama u natjecanju.
Bilo je odlicnih fotki i bilo je gusto...
Jos jednom zahvala svima na sudjelovanju, hvala svima na glasovima i naravno hvala Svetu satova na organizaciji i prekrasnoj nagradi .

eto...pošto gazda na PS-u ne da šalice, moraš svoju u Beogradu osvojit :lol: čestitke!

@joppa : šminkeru. izgleda ko nautica :laugh:

Status
Not open for further replies.
Back