vladas Moderator Jul 6, 2014 #13,242 Lepa fotka Monstera, ali me ipak malo "žacne" kad ga vidim u vodi
tolarbo New member Jul 6, 2014 #13,253 Boro odlican Longi, to je prava mera. Tacno su doradili ono sto je trebalo. Kod mene danas Nomos:
RUS Moderator Jul 6, 2014 #13,254 Tiho, odlican Seiko! Jedno vreme sam se bas lozio da ga uzmem, i sad kad ga vidim pitam se zasto nisam. Napisi molim te ako i kad stignes opis sata.
Tiho, odlican Seiko! Jedno vreme sam se bas lozio da ga uzmem, i sad kad ga vidim pitam se zasto nisam. Napisi molim te ako i kad stignes opis sata.
23jewels New member Jul 6, 2014 #13,258 vladas said: Lepa fotka Monstera, ali me ipak malo "žacne" kad ga vidim u vodi Click to expand... Vlado prijatelju, braca Japanci ovo prave tsunami-proof, sta mu moze jedna nasa barica Da ne bude off, evo jedna danasnja, dok sam cekao nastavak F1
vladas said: Lepa fotka Monstera, ali me ipak malo "žacne" kad ga vidim u vodi Click to expand... Vlado prijatelju, braca Japanci ovo prave tsunami-proof, sta mu moze jedna nasa barica Da ne bude off, evo jedna danasnja, dok sam cekao nastavak F1
sector77 New member Jul 6, 2014 #13,259 tolarbo said: Boro odlican Longi, to je prava mera. Tacno su doradili ono sto je trebalo. Kod mene danas Nomos: Click to expand... Hvala Miki , ti na nivou kao i inace.....
tolarbo said: Boro odlican Longi, to je prava mera. Tacno su doradili ono sto je trebalo. Kod mene danas Nomos: Click to expand... Hvala Miki , ti na nivou kao i inace.....