Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Odlican! Nema boljih satova za sako-odelo kombinaciju..

Prinova za vintage dane.. :)

15010251070_c89ca5d8a0_c.jpg

A i konačno imaš dress sat. Mislim da si sad pokriven, i to kako... :thumbup:. Ukazuju li te sve Omege i nešto simbolično...neko smirivanje ;)?
Svi se nadamo da ne.

Joppa, samo da pohvalim omegu, izgleda odlično i kako reče Zma, sat je zaista najbolji za kombinaciju sa odelom. Ako imaš vremena, postavi još nekoliko fotki.

jagoše, slikaj Braju malo češće, jer ovaj model to svakako zaslužuje.

Malo se i na Seiku oprobao

IMG_0447.JPGIMG_0456.JPG

@joppa

Divna ti je ova poslednja Omega. Cestitam ti na njoj! Reci mi jel to ona od 34-35 mm ili mozda malo veca?

Last edited:
@joppa
Na slici jako dobro izgleda! Taman velicina. Doduse ove slike izbliza su tako varljive. Ja ponekada sanjam nesto od otprilike 37mm...

Krstin svakako cestitke! Cek-cek, jel nije to tebi Mario posudio? :)

Skydrummer, e ko se napati sa post-sovjetskom tehnikom, taj je odma' univerzalac :)
a taj sat sam sklopio tj. isporucivao delove u trenutku razocaranja u Amfibija-mod. Znas, nabavke: nema ... pa dugo putuje... pa ne dobijes to sto si platio ... a zna i nestati. Uglavnom, krajem leta je sve to kumuliralo. Verovatno sam i ja davao los takt pa je to lose muziciralo. Usporicu sada malo.

@joppa
Na slici jako dobro izgleda! Taman velicina. Doduse ove slike izbliza su tako varljive. Ja ponekada sanjam nesto od otprilike 37mm...

Eh da je takva u 38mm to bi bio posao.. al ta bi vjerovatno i papreno kostala. 35 je onako ok, kada se na kosulju neku nosi. Pomaze i sto je cijeli sat u ciferu i jos svijetlijem pa djeluje vece nego specifikacije na papiru. Neka je u kolekciji zasada.. :)

Usporicu sada malo.

:rolleyes: :beer:

Status
Not open for further replies.
Back