arch_m New member Oct 2, 2014 #15,182 Uh, dobri stari kronograf! Zvijer! :congrats: U njemu Lemania, je l' da?
anpi New member Oct 2, 2014 #15,185 Jutro... Attachments uploadfromtaptalk1412233784968.jpg 399.7 KB · Views: 120
BrankoD New member Oct 2, 2014 #15,187 Luigi said: View attachment 98945 Iako je trenutno G-Shock na ruci, ovo je ranije slikano, vidi se i kad Edit: Sad vidim da treba datum podesiti... Click to expand... Bolje mu leži Mesh nego njegov originalni kais.
Luigi said: View attachment 98945 Iako je trenutno G-Shock na ruci, ovo je ranije slikano, vidi se i kad Edit: Sad vidim da treba datum podesiti... Click to expand... Bolje mu leži Mesh nego njegov originalni kais.
Luigi New member Oct 2, 2014 #15,188 BrankoD said: Bolje mu leži Mesh nego njegov originalni kais. Click to expand... Zato je i tu
backarelli New member Oct 2, 2014 #15,189 Jutro... Jutro... Attachments 1412238029565.jpg 338.7 KB · Views: 149
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 2, 2014 #15,190 Re: Jutro... Baki Sipaj gorivo...Povući će mulj
bt321 New member Oct 2, 2014 #15,191 arch_m said: Uh, dobri stari kronograf! Zvijer! :congrats: U njemu Lemania, je l' da? Click to expand... jeste druze ima ju istu masinu sa ovim zvjeromlemanija 1340 Last edited: Oct 2, 2014
arch_m said: Uh, dobri stari kronograf! Zvijer! :congrats: U njemu Lemania, je l' da? Click to expand... jeste druze ima ju istu masinu sa ovim zvjeromlemanija 1340
anbeast New member Oct 2, 2014 #15,194 Re: Jutro... backarelli said: Jutro... Click to expand... Eeee...ja moj prodado'
backarelli New member Oct 2, 2014 #15,195 Re: Jutro... anbeast said: Eeee...ja moj prodado' Click to expand... hahahaaaaaaaa , zverino bradata ... pa da li si to ti :dancing2: Lisičijih mu repova , da li verovati ili ne Drago mi da te vidim online, pa i bez Citka
Re: Jutro... anbeast said: Eeee...ja moj prodado' Click to expand... hahahaaaaaaaa , zverino bradata ... pa da li si to ti :dancing2: Lisičijih mu repova , da li verovati ili ne Drago mi da te vidim online, pa i bez Citka
anbeast New member Oct 2, 2014 #15,197 Re: Jutro... Hmmm, da. Glavom i bez brade Vratija se Šim...ovaj, anbeast. Sada unapredjen, aerodinamicniji nego pre
Re: Jutro... Hmmm, da. Glavom i bez brade Vratija se Šim...ovaj, anbeast. Sada unapredjen, aerodinamicniji nego pre
backarelli New member Oct 2, 2014 #15,198 milan zmaj said: Ako odemo na ski stazu možda ko tarzan naleti ))) Click to expand... Ja ću mu dam lijanu, ako nema, samo nek doooodžeeee.... anbeast said: Hmmm, da. Glavom i bez brade Vratija se Šim...ovaj, anbeast. Sada unapredjen, aerodinamicniji nego pre Click to expand... ....pa aaaajd da vidimo tu aerodinamiku na ski iiiii :thumbsup:
milan zmaj said: Ako odemo na ski stazu možda ko tarzan naleti ))) Click to expand... Ja ću mu dam lijanu, ako nema, samo nek doooodžeeee.... anbeast said: Hmmm, da. Glavom i bez brade Vratija se Šim...ovaj, anbeast. Sada unapredjen, aerodinamicniji nego pre Click to expand... ....pa aaaajd da vidimo tu aerodinamiku na ski iiiii :thumbsup:
anbeast New member Oct 2, 2014 #15,199 Kad dodjem u prestonicu - dogovaramo se. (odnosno, nesto ranije)