Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
eee stvarno si za hemicara.....majke mi..volis eksperimente
ali dobar je..jos uvek mi u glavi onaj kinez...dal imaju nesto novo a?

CITIZEN PROMASTER NIGHTHAWK BJ7010-16F

2ms0n5k.jpg

DANAS NOSIM POLJOT 23 JEWELS CHRONOGRAPH 70S

Angel cestitke za novi sat

SDC10237.jpg

Attachments

• SDC10248.jpg
    SDC10248.jpg
    83.4 KB · Views: 83
VINTAGE ORIENT 21 JEWELS DAY/DATE AUTOMATIC WATCH perpetual calendar
jos kad ga sredim uhhh ovo je postala bolest...

Attachments

• IMAG0142.jpg
    IMAG0142.jpg
    127.9 KB · Views: 120
Last edited:
@angel II
Prelep mi je ovaj model nighthawk-a sa belim prstenom na koznoj narukvici (ne razabiram se toiko bas u njihove oznake). Sad malo da cepidlacim,a jos kad bi imao onaj natpis "nighthawk" na cifarniku...uh... :D

@angel II
Prelep mi je ovaj model nighthawk-a sa belim prstenom na koznoj narukvici (ne razabiram se toiko bas u njihove oznake). Sad malo da cepidlacim,a jos kad bi imao onaj natpis "nighthawk" na cifarniku...uh... :D

Postoji samo avion i oznaka WR200, ovaj je meni najlepši model baš zbog belog prstena, a na poleđini izgraviran logo Promaster i jako dobra kvalitetna kutija u paketu.:happy:

ovaj je meni najlepši model baš zbog belog prstena, :happy:

Slazem se,mene je odusevio kada sam ga prvi put uzeo u ruku. Jedini "nemehanicki" sat u tom cenovnom rangu,a i malo vise,koji bih ja uzeo,i koji cu verovatno u dogledno vreme uzeti. Sada sam u poteri za samurajom

eee stvarno si za hemicara.....majke mi..volis eksperimente
ali dobar je..jos uvek mi u glavi onaj kinez...dal imaju nesto novo a?

e , ne znam za kineze nista. al evo nesto novo - danasnji sat:

steinhart na plavoj military morellato. da mi se slaze uz kazaljke :)

Photo0097.jpg

Slazem se,mene je odusevio kada sam ga prvi put uzeo u ruku. Jedini "nemehanicki" sat u tom cenovnom rangu,a i malo vise,koji bih ja uzeo,i koji cu verovatno u dogledno vreme uzeti. Sada sam u poteri za samurajom

Taj samuraj je prelep, ja sam hteo plavog Scuba ali me je iznerviralo Hardlex staklo!
Nighthawk-a sam gledao dugo vreme, uvek mi je bio prelep sat i sada tek provaljujem koliko je dobro urađen, imao sam sreću da se sekundare koliko toliko poklapaju na markerima, jasno čitljiv, odlični iluminati, lagan, sat za sve pohvale naročito za taj cenovni rang:yes4:

Veoma lep vintage, BT321. Čini mi se da imamo sličan ukus, a sve pohvale i za ovaj sat.

Status
Not open for further replies.
Back