Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Da izgleda da sam naleteo na tog komsiju.Sto se tice originalnosti sve je ok,ali kod mehanizma je problem koji bi trebao biti resen kroz par dana(jedan od zupcanika se toliko istrosio da ne poverujete).Prodavac mi je tvrdio da je sat-Roamer searock-prosao servis i to kompletan,tacnost,ocuvanost......Ma ko mi je kriv kada sam poverovao iako mi je radio crv sumnje.Nadam se da ce biti sve ok posto je vec na popravci i pravom servisu.Zao mi je samo sto sam zbog dodatnih troskova ispustio par dobrih satica :banghead:
Nadam se da nisi dao mnogo više od 2.900 za toliko je pristao da ga da - ono što je meni probudilo sumnju je to što znam da je ranije taj sat prodavan samo sa mnogo boljim slikama a i prodavac koristi više nik-ova (ako se radi o "komšiji")

Da po toj ceni ali sa popravkom(pomozi boze)i servisom ispasce kao da sam ga pozlatio JBG.Bilo mi je sumnjivo mesto prebivalista u oglasu a kada smo se culi sasvim drugo ili cak trece(D......... a pravo mesto je pored D B...... verovatno znas o cemu se radi posto si iz Paracina).

dsc_011_zps20264c37.jpg

Lepo izgleda, ali nije kao B01;)
Jedino sto ima nesto u tom 7750, i kad krene da zuji:man_in_love:

Status
Not open for further replies.
Back