batica Banned Apr 15, 2013 #5,162 Danas najbolji automatski sat na svetu SVIH VREMENA u odnosu kvalitet - cena ! Zaboravih da napisem da lagano I tacno kucka evo vec 24 godine. Last edited by a moderator: Apr 15, 2013
Danas najbolji automatski sat na svetu SVIH VREMENA u odnosu kvalitet - cena ! Zaboravih da napisem da lagano I tacno kucka evo vec 24 godine.
diaboliqstraps New member Apr 16, 2013 #5,163 Nije Sinn, ali je nijemac. I meni tool watch. Par eur na buvljaku s metalnom narukvicom
tolarbo New member Apr 16, 2013 #5,165 Danas posle duzeg vremena stara Eterna Attachments Screen Shot 2013-04-16 at 2.53.26 PM.jpg 35.7 KB · Views: 95
zma New member Apr 16, 2013 #5,166 E, evo i ovo sam sredio! Ovo neki zovu franken a meni se strasno dopada! Mehanizam Vostok Komandirskie, kuciste 710 Amfibija, bezel Murphy, insert za bezel za Seiko SKX od Dagaz-a i silikonski kajs takodje od Dagaza! Eto ga moj sat za leto!
E, evo i ovo sam sredio! Ovo neki zovu franken a meni se strasno dopada! Mehanizam Vostok Komandirskie, kuciste 710 Amfibija, bezel Murphy, insert za bezel za Seiko SKX od Dagaz-a i silikonski kajs takodje od Dagaza! Eto ga moj sat za leto!
tolarbo New member Apr 16, 2013 #5,167 Projekat je odlicno ispao. Ja bi mozda samo promenio kais, ne ide mi racing sa ovim kucistem, ali znam da je udobniji za nosenje leti.
Projekat je odlicno ispao. Ja bi mozda samo promenio kais, ne ide mi racing sa ovim kucistem, ali znam da je udobniji za nosenje leti.
RUS Moderator Apr 16, 2013 #5,168 Odlicno izgleda:thumbup: Svaka cast. Postavi slobodno slike u ovu temu link, kad budes imao vremena. Last edited: Apr 16, 2013
zma New member Apr 16, 2013 #5,169 upravo tako! zbog vrucine sam stavio ovaj ali imam ih jos pa cu da ih menjam! tolarbo said: Projekat je odlicno ispao. Ja bi mozda samo promenio kais, ne ide mi racing sa ovim kucistem, ali znam da je udobniji za nosenje leti. Click to expand...
upravo tako! zbog vrucine sam stavio ovaj ali imam ih jos pa cu da ih menjam! tolarbo said: Projekat je odlicno ispao. Ja bi mozda samo promenio kais, ne ide mi racing sa ovim kucistem, ali znam da je udobniji za nosenje leti. Click to expand...
GIvan New member Apr 17, 2013 #5,174 P.S. Da li u ovoj temi postavljate zaista danasnje fotografije ?
Mr D New member Apr 17, 2013 #5,175 GIvan said: P.S. Da li u ovoj temi postavljate zaista danasnje fotografije ? Click to expand... Da...
GIvan said: P.S. Da li u ovoj temi postavljate zaista danasnje fotografije ? Click to expand... Da...
GIvan New member Apr 17, 2013 #5,177 Mr D, ti imas jake dokaze... Mr D said: Da... Click to expand...
jagoda-nbg New member Apr 17, 2013 #5,178 ja da, eventualno ako okacim od prethodnog dana to i naglasim.
Mr D New member Apr 17, 2013 #5,180 GIvan said: P.S. Da li u ovoj temi postavljate zaista danasnje fotografije ? Click to expand... Da, a evo i dokaza: Danas isti sat kao i juče, ali druga odeća
GIvan said: P.S. Da li u ovoj temi postavljate zaista danasnje fotografije ? Click to expand... Da, a evo i dokaza: Danas isti sat kao i juče, ali druga odeća