Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Paki,
baš dobro izgleda ta Amfibija uživo!

Nemam ni jedan ruski sat (što je zaista nedopustivo :) ) a Amfibije su baš OK.

Ne volim metalne narukvice, pa me zanima da li je to originalan njen silikonski kaiš, i inače da li su njihovi kaiševi dobri... ili je bolje uzeti neki drugi?

Bullhead. Kvarcni ali sta da se radi...

original.jpg

Au tiho, dakle - ponovio si se odlicnim satom :adore:. Jedva cekam utiske i test... (osim ako ih nisam propustio :banghead:)

Hvala!
@vladas: Nisi, danas je stigao. Evo skratio sam mu narukvicu pre 1h. Nadam se da cu za praznike napisati utiske o ovome (SCEB009) i njegovom rodjaku SCEB001.

Pozdravljam što je Seiko napravio omaž tom legendarnom modelu, a voleo bih da se pojavi i njegov mehanički rođak.

Paki,
baš dobro izgleda ta Amfibija uživo!

Nemam ni jedan ruski sat (što je zaista nedopustivo :) ) a Amfibije su baš OK.

Ne volim metalne narukvice, pa me zanima da li je to originalan njen silikonski kaiš, i inače da li su njihovi kaiševi dobri... ili je bolje uzeti neki drugi?

Silikonski kaiš je naručen uz sat, odmah je zamenjen i odličnog je kvaliteta za razliku od metalne narukvice koja je došla uz sat.

It Is I Nick:)Evo ja ovih dana,ma uglavnom nosim svoj BOSCH što nije loš:)ali moram vam reći nešto,nemam više plastikance-digitalce:(nije da ih više ne volim,taman posla,u mom srcu su zauvek,imam legendarni G-5600 koji je VR!:thumbup:a ostali su kud koji,nešto je u meni kvrcnulo tj quartznulo:),kao da sam postao ozbiljniji,tj.omatorio sam:)nekako sam počeo više da naginjem analognim satovima,izgleda da počinjem novu eru u svojoj ljubavi prema satovima,evo Bože zdravlja za jedno 25 dana za rodj.mi stiže LORUS-ronilački,verovatno ću početi da gradim novu kolekciju satova,samo mi je žao što ih nisam sve skupa predstavio ali imali ste prilike da ih vidite u prošlim izlaganjima,evo malo slika dok mi ne stigne nova čuka!:Dvel pozz svima!Photo-0002.jpgPhoto-0006.jpgPhoto-0007.jpgPhoto-0008.jpgPhoto-0009.jpgPhoto-0003.jpg

Status
Not open for further replies.
Back