Sir Oliver New member Jul 18, 2013 #6,271 Stvarno jedan od lepsih satova koje sam video u poslednje vreme, svaka cast na kupovini Rus, u zdravlju ga nosio.
Stvarno jedan od lepsih satova koje sam video u poslednje vreme, svaka cast na kupovini Rus, u zdravlju ga nosio.
RUS Moderator Jul 18, 2013 #6,272 Hvala. Sat stvarno po meni predstavlja odlicnu kupovinu, ako se pogleda odnos cena/kvalitet. Najgore je sto sam vec poceo da razmisljam o drugom satu.:banghead:
Hvala. Sat stvarno po meni predstavlja odlicnu kupovinu, ako se pogleda odnos cena/kvalitet. Najgore je sto sam vec poceo da razmisljam o drugom satu.:banghead:
ckvrlj New member Jul 18, 2013 #6,275 Nemoj samo SNZG13, pošto ga ja planiram, da ne kažu da kupujem iste satove kao ti.
RUS Moderator Jul 18, 2013 #6,276 Necu taj, ne brini. Za sad su u igri SNE107/109 i SKX781/779, ali kao sto rekoh, videcemo jos...
23jewels Well-known member Jul 18, 2013 #6,277 Nije lak izbor, posebno sto su potpuno različiti satovi... ne žuri
skydrummer New member Jul 18, 2013 #6,279 tolarbo said: Popodne je vec vreme za Nemacku medicinu> Pivo i Heuer Click to expand... Lep sat :thumbup:. Dođe ti kao dozimetar- sipajte mi do kopče, a za žestinu- sipajte mi do krunice .
tolarbo said: Popodne je vec vreme za Nemacku medicinu> Pivo i Heuer Click to expand... Lep sat :thumbup:. Dođe ti kao dozimetar- sipajte mi do kopče, a za žestinu- sipajte mi do krunice .
Sir Oliver New member Jul 18, 2013 #6,280 Merkao sam ga Sky na vockici i kao za inat zakasnim na kraj aukcije ali mi je drago da je otisao na pravi zglob
Merkao sam ga Sky na vockici i kao za inat zakasnim na kraj aukcije ali mi je drago da je otisao na pravi zglob