Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Na brzinu je fotkica pa ne zamerite ;)

34gsz90.jpg

Molimo sve članove da, u neadekvatnim temama na forumu, ne postavljaju fotografije satova koje su oglasili na prodaju, bilo na ovom ili nekom drugom sajtu. Za takve fotografije i komentare je već kreirana zasebna tema (LINK), stoga nema potrebe takav sadržaj prikazivati u dugim temama. Na taj način apelujemo i da se forum ne koristi kao indirektan način dodatne promocije satova koji se prodaju.
Hvala na razumevanju!
Pozz svima!

Srećna kupovina. Uživaćeš u satu, odličan je. :thumbup:
Mada ne verujem da je toliko masovan, sem tebe i mene ne znam da ga još neko na forumu ima.
Rusa ne računam, on ima ajkulu. :)

Molimo sve članove da, u neadekvatnim temama na forumu, ne postavljaju fotografije satova koje su oglasili na prodaju, bilo na ovom ili nekom drugom sajtu. Za takve fotografije i komentare je već kreirana zasebna tema (LINK), stoga nema potrebe takav sadržaj prikazivati u dugim temama. Na taj način apelujemo i da se forum ne koristi kao indirektan način dodatne promocije satova koji se prodaju.
Hvala na razumevanju!
Pozz svima!

Trebalo je da napisem da sam na vocnom sajtu pazario Tissot :( ovako se stvorila pogresna slika da indirektno reklamiram sat :(

Sir Oliver
Citirano saopšteje se nije odnosilo na tebe :) već na poruke nekih drugih članova (te poruke su izbrisane)

Status
Not open for further replies.
Back