diaboliqstraps New member Aug 14, 2013 #6,624 Danas prinova; poklon od oca. Lijep pocetak godisnjeg odmora :beer:
tolarbo New member Aug 14, 2013 #6,627 araphel said: Lele Tolarbo, pa ja onda imam sve do jednog dečačke satove Click to expand... Znao sam da nisam trebao tako da se izrazim. Ali to nekada zavisi i sa kog godista se gleda, a i kako se osecate ps Bas u pravo vreme ti odgovorih @diaboliqstraps Cestitam na lepom poklonu! Last edited: Aug 14, 2013
araphel said: Lele Tolarbo, pa ja onda imam sve do jednog dečačke satove Click to expand... Znao sam da nisam trebao tako da se izrazim. Ali to nekada zavisi i sa kog godista se gleda, a i kako se osecate ps Bas u pravo vreme ti odgovorih @diaboliqstraps Cestitam na lepom poklonu!
araphel New member Aug 14, 2013 #6,632 tolarbo said: Znao sam da nisam trebao tako da se izrazim. Ali to nekada zavisi i sa kog godista se gleda, a i kako se osecate ps Bas u pravo vreme ti odgovorih @diaboliqstraps Cestitam na lepom poklonu! Click to expand... Ma sve ok. Zezam se ja malo. Meni super, ja ne volim male i ozbiljne satove. Meni je to za "gospodu" i za "dede". Svako svog konja hvali...u ovom slučaju ukus
tolarbo said: Znao sam da nisam trebao tako da se izrazim. Ali to nekada zavisi i sa kog godista se gleda, a i kako se osecate ps Bas u pravo vreme ti odgovorih @diaboliqstraps Cestitam na lepom poklonu! Click to expand... Ma sve ok. Zezam se ja malo. Meni super, ja ne volim male i ozbiljne satove. Meni je to za "gospodu" i za "dede". Svako svog konja hvali...u ovom slučaju ukus
ckvrlj New member Aug 15, 2013 #6,638 A bre, sky, taman sam rešio da ne kupujem 007, i ti moraš da okačiš te slike. :nono: A ovi zma-jevi ubijaju sa svojim satovima. :adore:
A bre, sky, taman sam rešio da ne kupujem 007, i ti moraš da okačiš te slike. :nono: A ovi zma-jevi ubijaju sa svojim satovima. :adore:
krstin New member Aug 15, 2013 #6,639 Kupuj! Attachments uploadfromtaptalk1376559137749.jpg 60.8 KB · Views: 99