Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Veoma zanimljiv sat. Ako me sećanje ne vara, oznaka modela je 7A28-6000. Da li bi mogao da ga predstaviš u nekoj temi, ukoliko imaš vremena?

Da, ovo je SCED003. Kod mene je dve nedelje i utisci su pozitivni. Iznenadjenje je da nema nikakvih problema zbog asimeticnog oblika. Bice predstavljen cim nadjem vremena.

Uh, moja greška. Na trenutak mi se učinilo da je to onaj čuveni starac, ali svejedno, i ovaj zaslužuje nekoliko reči.

slazem se!!! iskreno, dosao sam u fazu da menjam kolicine na kvalitet!!! probacu sebi skupiti do 6-8 satova... todor spada u tu grupu :)

I mogu ti reci da se odlicno snasao u moru. Ova gumena narukvica mu definitivno najbolje stoji, nekako bas mu lezi. Moram da pitam vlasnike skupljih divera sa kojekakvim AR premazima, da li se i kod njih pod pojedinim uglom staklo ponasa kao ogledalo, jer je to slucaj i kod Citizena i kod Amfibije a nista skuplje nisam koristio

naravno, zato je i kuciste kod onog Sinn-a, ne znam koji bese model punjeno uljem, kazaljke plivaju u ulju kao i kvarcni mehanizam, steta sto ne moze automatik da se tako napravi

I mogu ti reci da se odlicno snasao u moru. Ova gumena narukvica mu definitivno najbolje stoji, nekako bas mu lezi. Moram da pitam vlasnike skupljih divera sa kojekakvim AR premazima, da li se i kod njih pod pojedinim uglom staklo ponasa kao ogledalo, jer je to slucaj i kod Citizena i kod Amfibije a nista skuplje nisam koristio

Status
Not open for further replies.
Back