Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Jutro, danas malo kornjaču..

10064594215_8cb6a52be7_c.jpg

Dugo već gledam uzet neku varijantu.. ali uvijek mi nešto drugo uleti prije. Ne mogu se odlučiti između moderne strele i ovakvog nekog ali baš bi htio jedan 3133 iako nisam ljubitelj chronografa.

uzmi! neces se razocarati, sigurno! neverovatno kakvi satovi! moj ima rezervu hoda 58 sati!!! u toku dana je tacno na nuli po tacnosti hoda! izuzetno sam zadovoljan! sa moje tacke gledista, samo jedan "minus", stare -sovjetske verzije su sa 18mm sirine a nove su sa 20mm kajsa ili narukvice. ako se to moze nazvati minusom..

au nije nimalo jeftin, ja sam se ponadao da kosta kao monster, steta, bas je lep

Evo vec je zma napisao svoje misljenje o ovim satovima. Jednom recju odlicni su.
Sto se cene tice, ona je u poslednjih nekoliko godina dosta porasla kad su u pitanju modeli sa 3133 mehanizmom. Visa sila.;)

Evo vec je zma napisao svoje misljenje o ovim satovima. Jednom recju odlicni su.
Sto se cene tice, ona je u poslednjih nekoliko godina dosta porasla kad su u pitanju modeli sa 3133 mehanizmom. Visa sila.;)

Moje misljenje, hronograf za od 250 do 450 eura sa heking sekundom i nije preterano mnogo! Vrede te novce i sluzice decenijama!!! Za mene je dodatni smek to sto se navijaju rucno..:)

Status
Not open for further replies.
Back