jozand New member Oct 6, 2013 #7,261 danas je ovaj bio na ruci Milane Zmaju, imaš strašan sat. Moj naklon. Last edited by a moderator: Oct 6, 2013
vlajo New member Oct 6, 2013 #7,263 Brokoli? Zdravo, nema šta Inače taj 007 je čudo, lepota mu ne prolazi.
milan zmaj New member Oct 7, 2013 #7,265 Hvala druze a i ovaj sto ces ili nosiš je fantastičan primerak
Dragojlovic Darko New member Oct 7, 2013 #7,266 Au Zma, odlican, jedan od najljepsih Seiko modela ikada, bar po mom misljenju
zma New member Oct 7, 2013 #7,269 Da! Jedan od mojih omiljenih satova! Sto bi rekli nasi ljudi, apsolutno moj je broj! Dragojlovic Darko said: Au Zma, odlican, jedan od najljepsih Seiko modela ikada, bar po mom misljenju Click to expand...
Da! Jedan od mojih omiljenih satova! Sto bi rekli nasi ljudi, apsolutno moj je broj! Dragojlovic Darko said: Au Zma, odlican, jedan od najljepsih Seiko modela ikada, bar po mom misljenju Click to expand...
Dragojlovic Darko New member Oct 7, 2013 #7,270 Ali ga je bas tesko naci u dobrom stanju bez aftermarket djelova
zma New member Oct 7, 2013 #7,271 Ja sam imao srecu da ga nadjem sa svim orginalnim delovima! Mole je pleksi losiji ali moze da prodje!
Ja sam imao srecu da ga nadjem sa svim orginalnim delovima! Mole je pleksi losiji ali moze da prodje!
W Walter New member Oct 7, 2013 #7,273 Ja imam Seiko Pandu strasan sat odlicno izbalansirana velicina sata oblik I boje tako da istovremeno moze biti I sportski I elegantan sat !
Ja imam Seiko Pandu strasan sat odlicno izbalansirana velicina sata oblik I boje tako da istovremeno moze biti I sportski I elegantan sat !
dusan345 Banned Oct 7, 2013 #7,276 Za Tissot :congrats: i :adore: *************************************************** Uploaded with ImageShack.us Last edited by a moderator: Oct 7, 2013
Za Tissot :congrats: i :adore: *************************************************** Uploaded with ImageShack.us