Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Povremeno ga pokupim, ne dobija bas cesto priliku da ugleda svetlo dana...
Inace, sky, zaustavio sam auto, ovo je cista pozerska...casna rec :laugh:

23, nemoj da me mučiš sa tim stargate-a, stalno mi je u glavi varijanta sa belim ciferom. :) Lep sat, glomazan i pomalo neobičan.

Last edited:
Pa ti vidi kako je se lako vratiti sa trube, posle xy piva ili vina. Ko tu nauči da vozi, možeš odmah da ga šalješ na WRC

Za vreme trube, svi smo trubaci

Alko-test-2-e1346328543644.jpg

Joj, a tek zimi koji je cirkus na ovom putu... I preko "Graba"... :ahhhhh:

ckvrlj (izlomim jezik dak napisen nik :laugh: ), kada budes kupio beli, pozeleces i ovaj crni. Ja sve cesce gledam onaj bakarni, pozlaceni, kakav god...

na planini na jelici

Da, onoj gde se sastali svi cetnici... ;) Prelep je pogled na Cacak sa Jelice, posebno nocu. Ceo grad kao na dlanu

ckvrlj Ustvari, kada si mogao da se odlucis za jedan monster, moci ces i za jedan stargate :D samo pozuri...nece ih dugo jos biti

Vidi ovo... Neće lajk preko tapa-talk-a, a hteo da "lajkam" ove extra fotke.......sem Zmajeve, skroz je bzvz :p:sly:

Veliki pozdrav iz Prokuplja od backarelli-a...:cool:

y3a2epyt.jpg

Backarelli, evo sad sam ti dao lajk preko TT-a. Mora da koristiš neku "narodnu" verziju. :D
Inace, šta se radi u mom rodnom gradu? Jel radi korzo. :)

Poneo Bakili celavko Braju hehehe....dobio si lajk ne sekiraj se,sad se ceskas po celi u kaficu da pokazes braju. Uvek si bio pozer
lrgscalecoaster-only-fools-and-horses-lovely-jubbly.jpg

Hehhh....

Cvrklj , radi korzo i mogu ti reći da je puno. Vole ljudi da izlaze ovde, to je čudo ...

Nele, šturma nisam hteo da ponesem, te se moram suzdrzati do kuće ! :banghead::(

Jojjj, ode msg, a ne završih...

Cvrklj, snašo se za like...

Zmajče, imam i rozLe majcu ! :D

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back