gogmajster New member Jan 20, 2014 #9,541 Stara slika (nisu Japanci skratili date-window na ovome ), ali ovakva kombinacija danas.
joppa New member Jan 20, 2014 #9,543 gogmajster said: Stara slika (nisu Japanci skratili date-window na ovome ), ali ovakva kombinacija danas. View attachment 84060 Click to expand... f71 nato je zakon! :thumbup:
gogmajster said: Stara slika (nisu Japanci skratili date-window na ovome ), ali ovakva kombinacija danas. View attachment 84060 Click to expand... f71 nato je zakon! :thumbup:
gogmajster New member Jan 20, 2014 #9,545 joppa said: f71 nato je zakon! :thumbup: Click to expand... Je,bas podigne i estetski sat,a da i volumen,debljinom i kvalitetom.Imam jos 2 jeftinija natoa te sirine i totalno drukcije stoje.Ova bas da wrist presence i posebno he dobra ljeti,kad ne mora pod rukav.
joppa said: f71 nato je zakon! :thumbup: Click to expand... Je,bas podigne i estetski sat,a da i volumen,debljinom i kvalitetom.Imam jos 2 jeftinija natoa te sirine i totalno drukcije stoje.Ova bas da wrist presence i posebno he dobra ljeti,kad ne mora pod rukav.
zma New member Jan 20, 2014 #9,547 SMP Chrono danas!!!! Ne skidam ga sa ruke!!! Zbog njega neki drugi iz kolekcije idu na dobos. Prijatan ponedeljak svima!!!
SMP Chrono danas!!!! Ne skidam ga sa ruke!!! Zbog njega neki drugi iz kolekcije idu na dobos. Prijatan ponedeljak svima!!!
Dragojlovic Darko New member Jan 20, 2014 #9,548 Stigao novi aparat konacno pa evo par probnih. Ujedno danas Hamilton,
joppa New member Jan 21, 2014 #9,555 milan zmaj said: Daj joppa dosadio si sa tim Sinn-om :lol: Click to expand... Morat ću vas terorizirati još par dana dok ne splasne početno oduševljenje..
milan zmaj said: Daj joppa dosadio si sa tim Sinn-om :lol: Click to expand... Morat ću vas terorizirati još par dana dok ne splasne početno oduševljenje..
Srđan New member Jan 21, 2014 #9,557 joppa said: Jutro! Click to expand... Odlican! Taj mi se nalazi na listi za kupovinu. Ali mora da saceka u redu, jer sam pikirao nesto drugo... A danas sam ovu pticicu izneo na svetlost dana, da ne bude nosena samo nocu!
joppa said: Jutro! Click to expand... Odlican! Taj mi se nalazi na listi za kupovinu. Ali mora da saceka u redu, jer sam pikirao nesto drugo... A danas sam ovu pticicu izneo na svetlost dana, da ne bude nosena samo nocu!