RUS Moderator Feb 5, 2014 #9,882 Joppa, kako bi meni legla ta kvarcna Omega, nemas pojma. Strasan sat!
diaboliqstraps New member Feb 5, 2014 #9,883 Gotovi ispiti. Koznjak, beater, Romeo & Julieta i Ardbeg. Ugodna hump evening svima
HADzI DALIBOR New member Feb 5, 2014 #9,884 milan zmaj said: Jlc View attachment 85079 Click to expand... Gdje si ti išao 'vako sređen!?
bezbi New member Feb 5, 2014 #9,886 Gde je isao ne znam, al da je sat u velikoj meri doprineo dobrom utisku to znam, Milane sat je realno babaroga! Veceras poskok sa rogom :happy:
Gde je isao ne znam, al da je sat u velikoj meri doprineo dobrom utisku to znam, Milane sat je realno babaroga! Veceras poskok sa rogom :happy:
joppa New member Feb 5, 2014 #9,887 RUS said: Joppa, kako bi meni legla ta kvarcna Omega, nemas pojma. Strasan sat! Click to expand... Hvala. :beer: I meni dobro sjedne.. savrsen grab n go sat za sve prilike.
RUS said: Joppa, kako bi meni legla ta kvarcna Omega, nemas pojma. Strasan sat! Click to expand... Hvala. :beer: I meni dobro sjedne.. savrsen grab n go sat za sve prilike.
milan zmaj New member Feb 5, 2014 #9,889 Nisam eee, ali sam eeeee Na sudjenje ha ha bezbi kako lepo sija uz onu lepo pozadinu...)) Last edited by a moderator: Feb 5, 2014
bezbi New member Feb 5, 2014 #9,891 milan zmaj said: bezbi kako lepo sija uz onu lepo pozadinu...)) Click to expand... Ma pozadina je takva da moj ide u drugi plan )
milan zmaj said: bezbi kako lepo sija uz onu lepo pozadinu...)) Click to expand... Ma pozadina je takva da moj ide u drugi plan )
Nenad Arandjelovic Active member Feb 6, 2014 #9,899 Izvinjavam se zbog pozadine,ali je mnogo lepsi na prirodnoj svetlosti.