Shmizla Administrator Staff member Feb 10, 2014 #10,002 ^ Jako mi se dopadaju žuti detalji na satu. :thumbup:
milan zmaj New member Feb 10, 2014 #10,004 Ha ha sta ti sumnjivo ??? Lepše slika...a bice slika samo da polegaju
himmelstrider New member Feb 10, 2014 #10,005 Nemoj Zmaje... pascu u bedak dok se trudim da skupim za G-Shock
sector77 New member Feb 10, 2014 #10,006 Shade nemoj podcjenjivat HC , odlican sat za relativno malo love. Kod mene danas po tome Sirotanovic Citko ;-)
Shade nemoj podcjenjivat HC , odlican sat za relativno malo love. Kod mene danas po tome Sirotanovic Citko ;-)
jagos New member Feb 10, 2014 #10,007 Swatch bas mladalacki.kod mene je preko 15 godina.ko nov i dalje.tad je bio hit.90 i neke Last edited: Feb 10, 2014
HADzI DALIBOR New member Feb 10, 2014 #10,010 milan zmaj said: Ha ha sta ti sumnjivo ??? Lepše slika...a bice slika samo da polegaju Click to expand... Ajd živ bio.......ovo je interesantna mašina!
milan zmaj said: Ha ha sta ti sumnjivo ??? Lepše slika...a bice slika samo da polegaju Click to expand... Ajd živ bio.......ovo je interesantna mašina!
milan zmaj New member Feb 10, 2014 #10,011 Video ga jagos kad je bio..nek ti napiše dal mu se svidja ili ne )))
HADzI DALIBOR New member Feb 10, 2014 #10,014 jagos said: Pa ne znam uzivo i nije ko na slikama bar ja nisam oduševljen Click to expand... Eto ti sad Zmaju!
jagos said: Pa ne znam uzivo i nije ko na slikama bar ja nisam oduševljen Click to expand... Eto ti sad Zmaju!
RUS Moderator Feb 10, 2014 #10,015 Shmizla said: Moj dobri stari verni pratilac... View attachment 85358 Click to expand... A gde je Orient? Ipak ti kvarc vise odgovara.
Shmizla said: Moj dobri stari verni pratilac... View attachment 85358 Click to expand... A gde je Orient? Ipak ti kvarc vise odgovara.
bogojevski New member Feb 11, 2014 #10,016 Kaj kumasinot na mekici sviracot nosese citizen nighthawk, po ova ke se vidi do kaj me dovede ovoj forum da zjapam i prepoznavam casovnici
Kaj kumasinot na mekici sviracot nosese citizen nighthawk, po ova ke se vidi do kaj me dovede ovoj forum da zjapam i prepoznavam casovnici
Shmizla Administrator Staff member Feb 11, 2014 #10,019 RUS - Orient je u kutiji. Citizen je varijanta "sipas i ne misliš", a pored toga, moj dobri verni vise mi se slaže uz trenutne mindjuse. To je detalj o kome jako vodim računa. Pozz!
RUS - Orient je u kutiji. Citizen je varijanta "sipas i ne misliš", a pored toga, moj dobri verni vise mi se slaže uz trenutne mindjuse. To je detalj o kome jako vodim računa. Pozz!