Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
A za sutra tj danas pravim cika Zagoru konkurenciju i izvlacim iz stare fijoke jednu Mortimu samo jos kais i opa Vintage nedelja se nastavlja IMG_1930.jpg

Nakon kompletnog servisa i kozmetike, poslje dva mjeseca, moja ljepotica je ponovo kod kuce, ponovo na ruci, i kao da je sad iz salona izasla.

_MG_8664.JPG_MG_8667.JPG_MG_8678.JPG_MG_8670.JPG_MG_8682.JPG_MG_8689.JPG_MG_8705.JPG_MG_8708.JPG

Uzelio sam je se jako, a sad ima i 24 mjeseca garancije! :)

Uz veliku zahvalnost i cestitke "Kroni" Zagreb, osoblju i majstoru, na sjajno obavljenom poslu, vrhunskoj poslovnosti, razumjevanju i predusretljivosti, tople preporuke svakome za saradnju sa tom firmom, nemam nista osim rijeci hvale za njih.

Ih, kako sam srecan! :)

Savrseno izgleda! :)

Moze li neka slicica kako je izgledao pre servisa? :)

Imas u mojoj rubrici "moja skromna kolekcija". Vizuelno je imala dosta ogrebotina i tragova na tjelu i narukvici, sada je sve to maltene nestalo, doslovno je kao nova. A nakon servisa je na 24h na +1 sek, prije je varirala na oko 10 +/- ... Bas sjajno odradjen posao od inace izuzetne firme (nije ovo prva stvar koju su mi radili).

Darko! Zar danas nije bio red za ovaj?

red-devil-bang-1.jpg

Red Devil Bang

Pozz

I on je bio malo na uljepsavanju, pa veceras dobija svoje mjesto...

Inace, sta mislite o ovakvoj kombinaciji, na crnoj (curved end) kozi? Djeluje malo "sportskije"?

_MG_8735.JPG_MG_8740.JPG

Status
Not open for further replies.
Back