Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
prvo posalji da ga vidim pa ce pricamo.nego dal sky ima orginal meda domaceg da se snadbemo.

Dobro jutro!!! Od danas i do Medjunarodnog praznika zena, SMP Chrono!!! uploadfromtaptalk1393830310113.jpg

Prinova je fantasticna!!! Cestitam!!! redko lep i kvalitetan sat a da ne kosta mnogo!!! Uzival u njemu!!!

Danas najnovija prinova... Sinn

Last edited by a moderator:
030320142518.jpg 030320142522.jpg Za Sevastopolj plovimo mi,plovimo mi...........

12898902903_6d8e035ec9_c.jpg

Dva brata blizanca sjedinjena da bi se obiljezila punoljetnost jednog prijateljstva...punih 18 godina :five:.
Jedino sto je malo pokvarilo dojam je cinjenica da blizanci nisu trebali biti jednojajcani, nego dvojajcani. Jedan je ronioc trebao biti plavi, tako je narucen- izričito i ciljano...Ruse ocigledno ne tangira puno pogresno oglašavanje...Pukni druze bilo kakvu sliku na stranici, sve je to isto... :(.
IMG_0846.jpg

Jlc za sve satina ;)
A DSSD je ćelavko Spajk li kod mene gledao

....eeeeeebo te ćelavko sa sve Spike-om . 108a0lg.gif

,sledeci put molim te ponesi Dweller-a ili AP:drool:

Mare , tog Dweller-a nosi samo Nedeljom i to po dnevnoj sobi, kao ja SS-18 ... štekara bre, a mene zeza za SS-18. Tako da, ako neko ima želju da vidi Rolu subotom, moraće da se izuje za ulaz ten baksssss , hehheheeeH 073.gif

Status
Not open for further replies.
Back