Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Mar 4, 2014 #10,481 Evo dve brzinske da ne bude da krijem ovog lepotana.
Neša Super Moderator Staff member Mar 4, 2014 #10,484 Uh, tagić je model za sva vremena. Gazda se odlično ponovio :beer:
zare Member Mar 4, 2014 #10,485 O, gazda, cestitam, izgleda da smo Sub i ja bili previse skromni u svojim zahtevima, moracemo to da korigujemo
O, gazda, cestitam, izgleda da smo Sub i ja bili previse skromni u svojim zahtevima, moracemo to da korigujemo
zare Member Mar 4, 2014 #10,491 milan zmaj said: Ovi pravnici će nam doći glava. Click to expand... Ako to ne urade bankari, pravnici sigurno nece
milan zmaj said: Ovi pravnici će nam doći glava. Click to expand... Ako to ne urade bankari, pravnici sigurno nece
Dragojlovic Darko New member Mar 4, 2014 #10,499 Pa gazda cestitam, vrlo lijep Tag meni skoro pa omiljeni:thumbup:U zdravlju ga nosio Kad se vec hvalite sa tim soljama Last edited by a moderator: Mar 4, 2014
Pa gazda cestitam, vrlo lijep Tag meni skoro pa omiljeni:thumbup:U zdravlju ga nosio Kad se vec hvalite sa tim soljama