Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Neko spomenuo šolju (unikatnu) :huh: :confused:

kf3ath.jpg

...a gdi vi je poster 125.jpeg 54632748.jpeg

2irteg8.jpg

...neeeemmaaaaa , pojela maca kreza.gif

_________________________________________________________________________________________________

Vidža će biti do sutradan uveče na ruci. Sutra lagana šljaka...

2v1p2za.jpg

...bem ti telefon. E , ovako je već realnije icon_rockon.gif

2s9x9oz.jpg

...a možda mu turim i crrrni kaiš na kratko :man_in_love:

250mkow.jpg

Hhhaaaaaaaaa ... img43551853.jpg je to... neeeema zezanja !!!! 36214.gif

Ha ha kakav narcis.ima solju sa svojim imenom.sto ne uslika i nožić koji si kupio kad su ti poklonili ovaj sat uz njega.

Auh, Baki, odlične fotke, a za satić se podrazumeva :congrats:

@Vladan: da li je to neki kaiš u vojnom fazonu?

@Vladan: da li je to neki kaiš u vojnom fazonu?

Onaj koji Seiko ( pa i Lorus) uobičajeno stavlja na neke modele.
Pravljen je u formi klasičnog kaiša ali od materijala od kog se preve ''nato'' kaiševi.
Ovaj ''fabrički'' dolazi sa satom i u pitanju je neka lepa nijansa braon-sive boje.

IMG_1648.jpg

Eee,da ne zaboravim (loša je slika ali nemam vremena da još jednom slikam :))-

IMG_1669.jpg

Ha ha kakav narcis.ima solju sa svojim imenom.sto ne uslika i nožić koji si kupio kad su ti poklonili ovaj sat uz njega.

...mani priču i šalji Stargate 30_hiding.gif

_________________________________________________________________________________________

VladanP-e , pa što ne okrenu cifer bar... :( Če(š)kaćemo bolju, a biće vremena. Taj bež lepotan tek treba da se privikava na blic i objektiv... poolaaako, nov je :D

Last edited:
Kaiš mu zaista daje veoma zanimljivu notu, tj. sat deluje za nijansku robusnije zbog nje. Mislim da su boje odlično uklopljene i da kaiš doprinosi individualnosti sata, da se tako izrazim. Sviđa mi se baš zato što odudara od klasičnih kombinacija kaiša i sata.

.
VladanP-e , pa što ne okrenu cifer bar... :( Če(š)kaćemo bolju, a biće vremena. Taj bež lepotan tek treba da se privikava na blic i objektiv... poolaaako, nov je :D

Hteo sam ja ali...stidi se... mlad je još.

EDIT-
sdbiba
Odličan-Čestitam!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back