Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Hvala vam, odlicne su vam ove Bonetto gume. Sta vise, meni se dopada i 306 MOD, bez teksture na njoj. Bitno je samo da bude udobna.

Ma, Baki, u ovom slucaju trazim iskljucivo funkcionalnost, tj da bude udobna, a ne previse osetljiva na kidanje. Nece ta guma biti na njemu uvek, znas da ja gumu i ne volim previse.

WP_20140330_02220140330131427.jpg

Ma, Baki, u ovom slucaju trazim iskljucivo funkcionalnost, tj da bude udobna, a ne previse osetljiva na kidanje. Nece ta guma biti na njemu uvek, znas da ja gumu i ne volim previse.

View attachment 88420

Ma Ruja i Joppa što predložiše je odlično, a nije ni preterano skupo ... ako naručuješ, naruči odmah dva ( i za batu jedan) znaš da imam problema sa on-line :D

2m46e7l.jpg

...na Zenith-a bi legao lak roze aligator kaiš, tada bih ga uzeo u razmatranje. Sa crnim kaišem je previše grub. Možda mu je jedino promer (diametar) malo veći za moj ukus :D

Miki, ako je cena razumna (citaj ispod pet glava), sigurno je muski:D. Salim se. Ne znam sta da ti kazem, malo ga taj promer u kombinaciji sa stilizovanim brojevima vuce na zenski, ali mora to da se vidi uzivo, tesko ovako preko slika

Status
Not open for further replies.
Back