joppa New member Apr 4, 2014 #11,228 Shmizla said: ^ I poklopljene kazaljke, jel da?! Click to expand... Tako je ispalo na fotki.. u biti idem pogledati da mi nije otpala jedna možda a da ni ne znam..
Shmizla said: ^ I poklopljene kazaljke, jel da?! Click to expand... Tako je ispalo na fotki.. u biti idem pogledati da mi nije otpala jedna možda a da ni ne znam..
Shmizla Administrator Staff member Apr 4, 2014 #11,229 Ja uvek pomislim: Ko li to misli na mene?! :blushing:
joppa New member Apr 4, 2014 #11,233 RUS said: Click to expand... Mislis da je vlak jedino sto ce te natjerati da skines Tag sa ruke? Bit ce jos satova, popij neku ljutu da se smiris i skloni se sa tracnica.. :beer:
RUS said: Click to expand... Mislis da je vlak jedino sto ce te natjerati da skines Tag sa ruke? Bit ce jos satova, popij neku ljutu da se smiris i skloni se sa tracnica.. :beer:
RUS Moderator Apr 4, 2014 #11,234 joppa said: Mislis da je vlak jedino sto ce te natjerati da skines Tag sa ruke? Click to expand... Mozda merc, ali videcemo ovih dana.
joppa said: Mislis da je vlak jedino sto ce te natjerati da skines Tag sa ruke? Click to expand... Mozda merc, ali videcemo ovih dana.
joppa New member Apr 5, 2014 #11,237 Jedan steinhart ode, drugi dodje.. ne moze ih se covijek rijesiti nikako..
ckvrlj New member Apr 5, 2014 #11,238 Jopa, čestitam, taj Stein mi je još lepši od prethodnog. U zdravlju da ga nosiš. Kod mene pilot: Last edited: Apr 5, 2014