backarelli New member Apr 8, 2014 #11,301 Oooo , Zmaje , mora častiš !!!:thumbsup: Čestitke !!! ________________________________________________________________________________________________________ ckvrlj said: Baki, pratim: Click to expand... Eheheeee , ne verovatno, sve isto ! Ja i danas u istom ... evo fotke od danas, slikane sa koleginim S3
Oooo , Zmaje , mora častiš !!!:thumbsup: Čestitke !!! ________________________________________________________________________________________________________ ckvrlj said: Baki, pratim: Click to expand... Eheheeee , ne verovatno, sve isto ! Ja i danas u istom ... evo fotke od danas, slikane sa koleginim S3
RUS Moderator Apr 8, 2014 #11,304 Dobar sat zmaju, cestitam.:thumbup: ------------------------------------------------------------------- Kod mene danas Stein...
Dobar sat zmaju, cestitam.:thumbup: ------------------------------------------------------------------- Kod mene danas Stein...
Nenad Arandjelovic Active member Apr 8, 2014 #11,305 Speedy LORD said: Evo i moje prinove. Nisam neki fotograf,a i slikano je telefonom :embarassed: Click to expand... Lord,imamo isti sat,odlican sat za ulozeni novac,u zdravlju ga nosio!
Speedy LORD said: Evo i moje prinove. Nisam neki fotograf,a i slikano je telefonom :embarassed: Click to expand... Lord,imamo isti sat,odlican sat za ulozeni novac,u zdravlju ga nosio!
Neša Super Moderator Staff member Apr 8, 2014 #11,306 Zmaju, čestitke sa zakašnjenjem. Neka te dugo i u zdravlju služi :beer:
milan zmaj New member Apr 8, 2014 #11,307 Ehha to je pitanje kod mene koliko će da me služi..ali mi se bas svidja i mislim da ce duže od ostalih
Ehha to je pitanje kod mene koliko će da me služi..ali mi se bas svidja i mislim da ce duže od ostalih
backarelli New member Apr 8, 2014 #11,308 ....ma polaaaako, brud moj. Kad dodje vreme, samo ga preselimo u topli udoban dom u Lipovici :yes4: Kad se vidi sa saborcima, ima da vrisne od sreće
....ma polaaaako, brud moj. Kad dodje vreme, samo ga preselimo u topli udoban dom u Lipovici :yes4: Kad se vidi sa saborcima, ima da vrisne od sreće
backarelli New member Apr 8, 2014 #11,311 Vidi mog batu, što ima ružan sat ... i to bar da je 18tica, pa `ajd nekako :laugh: Doooobra fotka , to stoji :man_in_love:
Vidi mog batu, što ima ružan sat ... i to bar da je 18tica, pa `ajd nekako :laugh: Doooobra fotka , to stoji :man_in_love:
23jewels New member Apr 8, 2014 #11,312 to se, brate moj, Jagos zeznuo. serijski broj sklopljenog sata treba da gravira na poklopcu, a ne na bazelu :laugh:
to se, brate moj, Jagos zeznuo. serijski broj sklopljenog sata treba da gravira na poklopcu, a ne na bazelu :laugh:
skydrummer New member Apr 9, 2014 #11,313 23, fotka je odlična. Ne valja vam jagoš a da nije njega nebi ovaj forum video Šturmane . Koliko vidim jagoš je zadužen za sve od rasecanja raketa do distribucije satova.
23, fotka je odlična. Ne valja vam jagoš a da nije njega nebi ovaj forum video Šturmane . Koliko vidim jagoš je zadužen za sve od rasecanja raketa do distribucije satova.
milan zmaj New member Apr 9, 2014 #11,318 I danas Neki predlog za narukvicu? Jel zna neko ko prodaje metalnu za monstera?
HADzI DALIBOR New member Apr 9, 2014 #11,319 Hm, problem je što je crn. Jedino Strapcode ima crne narukvice.
Nenad Arandjelovic Active member Apr 9, 2014 #11,320 Opusteno uz Seiko. Last edited by a moderator: Apr 9, 2014