bobbydigital New member Apr 16, 2014 #11,481 e sad kad kazes izgleda tako ocigledno hvala mnogo prvi put cujem
VLADAN P Super Moderator Staff member Apr 16, 2014 #11,485 veberz said: po ovom vetru Alpinista View attachment 89417 Click to expand... Vrlo zanimljiv. Koliko je star? ----------------------------------------------------------------------------------------- Za danas preporučujem... Last edited by a moderator: Apr 17, 2014
veberz said: po ovom vetru Alpinista View attachment 89417 Click to expand... Vrlo zanimljiv. Koliko je star? ----------------------------------------------------------------------------------------- Za danas preporučujem...
veberz New member Apr 16, 2014 #11,488 VLADAN P said: Vrlo zanimljiv. Koliko je star? Click to expand... 5 meseci Vladane
VLADAN P Super Moderator Staff member Apr 16, 2014 #11,489 Pretpostavio sam da je noviji ali je super što ''vuče'' na retro.
joppa New member Apr 16, 2014 #11,494 Neša said: Danas opet jedan ninja u godinama View attachment 89423 Click to expand... Ovo je odlicno! :thumbup: AP isto bomba! Edit: proradio mi TT na Wifiju sam od sebe..
Neša said: Danas opet jedan ninja u godinama View attachment 89423 Click to expand... Ovo je odlicno! :thumbup: AP isto bomba! Edit: proradio mi TT na Wifiju sam od sebe..
jagoda-nbg New member Apr 16, 2014 #11,497 Casio Edit: predlog, gde da nadjem udobniju metalnu narukvicu za ovaj sat!? Obavezno da ima ove zavrsne linkove (ako se tako kaze). Hvala unapred Last edited: Apr 16, 2014
Casio Edit: predlog, gde da nadjem udobniju metalnu narukvicu za ovaj sat!? Obavezno da ima ove zavrsne linkove (ako se tako kaze). Hvala unapred