joppa New member May 8, 2014 #11,965 MMario said: joppa, ma bas mi je prelep tvoj Mido :adore:....kada ti dosadi, znas ono....javi se:yes4: Click to expand... Thx! :beer: Danas stigao gradjanin za zenu..
MMario said: joppa, ma bas mi je prelep tvoj Mido :adore:....kada ti dosadi, znas ono....javi se:yes4: Click to expand... Thx! :beer: Danas stigao gradjanin za zenu..
Shmizla Administrator Staff member May 8, 2014 #11,966 Super slika! Cestitke za zenin novi sat! Pozz za vas dvoje!
joppa New member May 8, 2014 #11,967 Hvala, mislim da bi ona radije neki bling sa kamencicima i po mogucnosti u rose goldu ali moram ju natjerat da zavoli divere. Veli da je ko smanjena verzija mojih satova i da sam to sigirno sebi narucio pa skuzio da je premalen.
Hvala, mislim da bi ona radije neki bling sa kamencicima i po mogucnosti u rose goldu ali moram ju natjerat da zavoli divere. Veli da je ko smanjena verzija mojih satova i da sam to sigirno sebi narucio pa skuzio da je premalen.
skydrummer New member May 8, 2014 #11,968 Priznaj da si se stvarno zeznuo . Šalim se malo. Odličan sat. Last edited: May 8, 2014
joppa New member May 8, 2014 #11,972 Muski ima cak i ratcheting clasp. Jako dobar sat za te novce. Krunica, bezel play, lume, narukvica.. sve je jako dobro napravljeno.
Muski ima cak i ratcheting clasp. Jako dobar sat za te novce. Krunica, bezel play, lume, narukvica.. sve je jako dobro napravljeno.
Shmizla Administrator Staff member May 8, 2014 #11,973 Joppa, molim te napisi mi koji je tacan ref br tog njenog modela. Moze i neki LINK ako ti je tako lakse. Hvala!
Joppa, molim te napisi mi koji je tacan ref br tog njenog modela. Moze i neki LINK ako ti je tako lakse. Hvala!