Bigmag New member May 14, 2014 #12,101 Danas cistokrvni japanac, u novom odelcetu koje je juce stiglo od naseg clana Milana.
Mr D New member May 14, 2014 #12,105 Nešto sam se navadio ovu 5-icu, pa danas idem i na posao malo ležernije:
NickH Časovničar May 14, 2014 #12,106 Mr D said: Nešto sam se navadio ovu 5-icu, pa danas idem i na posao malo ležernije: Click to expand... Lepo uskladjene boje! Vrlo elegantno.
Mr D said: Nešto sam se navadio ovu 5-icu, pa danas idem i na posao malo ležernije: Click to expand... Lepo uskladjene boje! Vrlo elegantno.
backarelli Well-known member May 14, 2014 #12,114 Poneki put se pitam kad nosim ovaj sat, da li mi uopšte pored njega treba bilo koji drugi.... znači danas, Citizen RC
Poneki put se pitam kad nosim ovaj sat, da li mi uopšte pored njega treba bilo koji drugi.... znači danas, Citizen RC
backarelli Well-known member May 14, 2014 #12,116 Valjda se podrazumeva, da me to drži 30sec :laugh: .....ajd reci da se to tebi nije desilo bar na momenat , noseći sh zajsta sjajan sat
Valjda se podrazumeva, da me to drži 30sec :laugh: .....ajd reci da se to tebi nije desilo bar na momenat , noseći sh zajsta sjajan sat
М Милан Милановић Banned May 14, 2014 #12,118 meni se isto taj sat mnogo svidja, malo pomalo pa pomislim da prodam monstera i uzmem citizen ali monster ima tako lep orandž brojcanik koji moze savrseno da se uklopi sa kaisem braon boje
meni se isto taj sat mnogo svidja, malo pomalo pa pomislim da prodam monstera i uzmem citizen ali monster ima tako lep orandž brojcanik koji moze savrseno da se uklopi sa kaisem braon boje
tolarbo New member May 14, 2014 #12,119 jagodanbg said: prelepa fotka prelepog sata Click to expand... Baron said: Tolardo, uljepšao si nam kišno popodne Click to expand... Hvala, moracu onda i sutra da nastavim
jagodanbg said: prelepa fotka prelepog sata Click to expand... Baron said: Tolardo, uljepšao si nam kišno popodne Click to expand... Hvala, moracu onda i sutra da nastavim
ivanbjelic New member May 14, 2014 #12,120 evo da se aktiviram i ja malo posle duzeg vremena. stigao je novi sat. od danas pam 359. neverovatan je. slika nemoze da docara lepotu ovoga sata uzivo. za sve ljubitelje satova uzivajte Attachments IMG_0057_1383.jpg 262.2 KB · Views: 129 IMG_0056_1382.jpg 294.8 KB · Views: 129 IMG_0060_1386.jpg 280.2 KB · Views: 118
evo da se aktiviram i ja malo posle duzeg vremena. stigao je novi sat. od danas pam 359. neverovatan je. slika nemoze da docara lepotu ovoga sata uzivo. za sve ljubitelje satova uzivajte