Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Video,primetio.Ima ih po oglasima.bio je pre neki dan jedan moćne firme fals al vidim cute svi.mislim ovde na forumu.

Da,ima ih po oglasima, ali ja se cudim kako te ljude koji prodaju takve satove ne grize savest a prodaju ih kao originale, na kraju to je vid prevare i krivicno delo! Mnoge nase kolege su like-ovale istu tu repliku Seika Velature!? Razlika je ocigledna,vrsta fonta,postavljenje natpisa itd.

Da,ima ih po oglasima, ali ja se cudim kako te ljude koji prodaju takve satove ne grize savest a prodaju ih kao originale, na kraju to je vid prevare i krivicno delo! Mnoge nase kolege su like-ovale istu tu repliku Seika Velature!? Razlika je ocigledna,vrsta fonta,postavljenje natpisa itd.
nagib fonta, kosina ruba uz bezel

Mnoge nase kolege su like-ovale istu tu repliku Seika Velature!? Razlika je ocigledna,vrsta fonta,postavljenje natpisa itd.

...ja sam lajkovao (pa unlike-ov`o sad kad si rekao) . Iskreno, nisam ni obraćao pažnju toliko, te mi je promaklo, još je slika manja. Razlika drastična svakako. Na oglasima sam i ja izvalio, jer sam zagledao.Ovog iz teme ne bih ni provalio, da nisi rekao ! :banghead:

Mora da je to traj lik sa oglasa.... užas...

Startam sa modanim monsterom danas..

14180496256_17191e80f8_c.jpg

Za najvažniju tekmu u zadnjih 30 godina. idemo se spasiti od druge lige (tužna stvarnost).
Simboličnih 5 do 12 prije navijanja...i satnog i glasovnog :)
IMG_0964.jpg

Status
Not open for further replies.
Back