Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Iso je deblji od svih bonetta koje sam imao i takav debel meni ne pase na sve satove. Imho ne vrijedi tolike razlike u cijeni. S druge strane ako kupujes rabljen, iso je jedini remen koji ces kupiti i prodati po skoro istoj cijeni.

Na dan Drzavnosti prinova,a i kao uspomena na odlicno putovanje... Par slika "iz ruke" a bice ih sigurno jos :)

Attachments

• uploadfromtaptalk1400693494301.jpg
    uploadfromtaptalk1400693494301.jpg
    75 KB · Views: 160
  • uploadfromtaptalk1400693507576.jpg
    uploadfromtaptalk1400693507576.jpg
    49.7 KB · Views: 155
  • uploadfromtaptalk1400693521037.jpg
    uploadfromtaptalk1400693521037.jpg
    52.2 KB · Views: 139
Iso je deblji od svih bonetta koje sam imao i takav debel meni ne pase na sve satove. Imho ne vrijedi tolike razlike u cijeni. S druge strane ako kupujes rabljen, iso je jedini remen koji ces kupiti i prodati po skoro istoj cijeni.

...a reci mi što se samog osećaja na dodir i udobnosti tiče . Mislim, da li se pod rukom može osetiti razlika "dosta boljeg" ? Ovo pitam ne zbog prodaje (slabo prodajem) , već zbog nedoumice kupovine.

Izvinjavam se na ofF-u (može bata-Ruki posle da prebaci u odgovarajuću temu i da izbriše ovo što napisah u zagradi ;):D )

...a reci mi što se samog osećaja na dodir i udobnosti tiče . Mislim, da li se pod rukom može osetiti razlika "dosta boljeg" ? Ovo pitam ne zbog prodaje (slabo prodajem) , već zbog nedoumice kupovine.

Izvinjavam se na ofF-u (može bata-Ruki posle da prebaci u odgovarajuću temu i da izbriše ovo što napisah u zagradi ;):D )

A ne znam.. iso je super komforan i po ljeti pomaze sto ima orgromne rupe - nema znojenja. Iskreno ne znam da li postoji bolja guma. Pogotovo za vece i teze satove. Bonetto je isto udoban i fleksibilan, mozda nije na razini isofranea ali nije ni toliko losiji kolika je razlika u cijeni.

^ Jok.Kupio ga danas u Minhenu,kao gospodin covjek,jos me i extra mesh narukvicu castili. Mocan je skroz,od kada se pojavio ga ganjam i sada je u kolekciji.Kada ga malo razradim bice i recenzija.

[quote name="Srđan" post=152209]@Joppa Baš mi se sviđa kako se uklopio žuti isofrane. Najbolja kombinacija! :)[/QUOTE]<br />
<br />
thx! ja sam se malo bojao da će biti prenapadno ali ok izgleda uživo.. :)<br/>

Ne ne odlično je!!!!

^ Jok.Kupio ga danas u Minhenu,kao gospodin covjek,jos me i extra mesh narukvicu castili. Mocan je skroz,od kada se pojavio ga ganjam i sada je u kolekciji.Kada ga malo razradim bice i recenzija.
srećan bio, sto godina, i bolji promijenio :)

PS
ovo je naša tradicionalna gatka :)))

skydrummer tvoive fotki od Monsterov ke me ubedat da kupam eden :drool:

Denes
2zzutqa.jpg

255uj28.jpg

311nddx.jpg

Status
Not open for further replies.
Back