backarelli
Well-known member
thx! ja sam se malo bojao da će biti prenapadno ali ok izgleda uživo..![]()
Fenomenalno izgleda .... na sec mi se učinilo kad sam video sliku da je Bonetto u pitanju. Kakav je Isofrane u odnosu na Bonetto ?
thx! ja sam se malo bojao da će biti prenapadno ali ok izgleda uživo..![]()
Iso je deblji od svih bonetta koje sam imao i takav debel meni ne pase na sve satove. Imho ne vrijedi tolike razlike u cijeni. S druge strane ako kupujes rabljen, iso je jedini remen koji ces kupiti i prodati po skoro istoj cijeni.
...a reci mi što se samog osećaja na dodir i udobnosti tiče . Mislim, da li se pod rukom može osetiti razlika "dosta boljeg" ? Ovo pitam ne zbog prodaje (slabo prodajem) , već zbog nedoumice kupovine.
Izvinjavam se na ofF-u (može bata-Ruki posle da prebaci u odgovarajuću temu i da izbriše ovo što napisah u zagradi)
Na dan Drzavnosti prinova,a i kao uspomena na odlicno putovanje... Par slika "iz ruke" a bice ih sigurno jos![]()
^ Jok.Kupio ga danas u Minhenu,kao gospodin covjek,
srećan bio, sto godina, i bolji promijenio^ Jok.Kupio ga danas u Minhenu,kao gospodin covjek,jos me i extra mesh narukvicu castili. Mocan je skroz,od kada se pojavio ga ganjam i sada je u kolekciji.Kada ga malo razradim bice i recenzija.