bt321 New member Jun 11, 2014 #12,722 zma said: Poseidon. Posle dugo vremena. Uzeo od sina.View attachment 92259 Click to expand... konacno dosao si do sata za Poseidona:thumbsup: danas Last edited by a moderator: Jun 11, 2014
zma said: Poseidon. Posle dugo vremena. Uzeo od sina.View attachment 92259 Click to expand... konacno dosao si do sata za Poseidona:thumbsup: danas
backarelli New member Jun 11, 2014 #12,724 ....ja ih hladim `ladnim pivom. Ne tope se, ali od piva ne gadjaju markere :laugh: ... moram da ih hladim kiselom ___________________________________________________________________________________________________ Ja danas (kad došao sa posla) jo5 Cezar (ska383p1)
....ja ih hladim `ladnim pivom. Ne tope se, ali od piva ne gadjaju markere :laugh: ... moram da ih hladim kiselom ___________________________________________________________________________________________________ Ja danas (kad došao sa posla) jo5 Cezar (ska383p1)
Mr D New member Jun 12, 2014 #12,726 Savršen dan za jedrenje View attachment 92292 Attachments uploadfromtaptalk1402525852069.jpg 55.5 KB · Views: 129
S shade New member Jun 12, 2014 #12,736 Vidim da se neki hvale novima, al kod mene vazi pravilo: "dobre stvari ne treba menjati"....stari HC
sector77 New member Jun 12, 2014 #12,737 shade said: Vidim da se neki hvale novima, al kod mene vazi pravilo: "dobre stvari ne treba menjati"....stari HC View attachment 92330 Click to expand... Nekad je i promjena dobra Kod nas je trenutno potop kako pada.... ...... Last edited by a moderator: Jun 12, 2014
shade said: Vidim da se neki hvale novima, al kod mene vazi pravilo: "dobre stvari ne treba menjati"....stari HC View attachment 92330 Click to expand... Nekad je i promjena dobra Kod nas je trenutno potop kako pada.... ......
backarelli New member Jun 13, 2014 #12,740 ...alpiniram samo na ruskinje, pa ti vidi ako možeš da pomogneš nešto da se unapredi taj alpinizam, a ne da džangrizaš kao neki deda. :angry: :laugh: ________________________________________________________________________________________________________________ Još danas šljaka , pa vikend ... (stara fotka)
...alpiniram samo na ruskinje, pa ti vidi ako možeš da pomogneš nešto da se unapredi taj alpinizam, a ne da džangrizaš kao neki deda. :angry: :laugh: ________________________________________________________________________________________________________________ Još danas šljaka , pa vikend ... (stara fotka)