VLADAN P Super Moderator Staff member Jun 24, 2014 #13,006 Jagoš Jel' u Raketici SU 2614.H sa opcijom brze promene datuma preko krunice ? Inače- lep sat.
VLADAN P Super Moderator Staff member Jun 24, 2014 #13,009 Loša je fotka ali liči na pomenuti mehanizam. Datum se u tom slučahu menja povlačenjem krunice. E,sad...možda je i neka varijanta tog mehanizma...
Loša je fotka ali liči na pomenuti mehanizam. Datum se u tom slučahu menja povlačenjem krunice. E,sad...možda je i neka varijanta tog mehanizma...
vlajo New member Jun 25, 2014 #13,013 Ma kakav kačkavalj, ovo je Karađorđeva garant Ovoliku sam video u Srbiji na Ibarskoj Dovoljna za dva gladna.
Ma kakav kačkavalj, ovo je Karađorđeva garant Ovoliku sam video u Srbiji na Ibarskoj Dovoljna za dva gladna.
Nenad Arandjelovic Active member Jun 25, 2014 #13,014 Slikacu vam ovde kod mene klopu,ima jedna kafana,sa bas velikim porcijama,klopas kao covek i onda sat vremena cekas da slegne...
Slikacu vam ovde kod mene klopu,ima jedna kafana,sa bas velikim porcijama,klopas kao covek i onda sat vremena cekas da slegne...
Dzidzi New member Jun 25, 2014 #13,020 tolarbo said: Braja i Hibiki Click to expand... http://youtu.be/_saLrADKqNM Danas omiljena čuka Last edited by a moderator: Jun 25, 2014