tolarbo New member Jul 11, 2014 #13,367 Ali meni je ipak jubilee najlepsa narukvica, bez obzira na sastav. Kod mene i danas Ivica
Sholym New member Jul 11, 2014 #13,368 milan milanovic said: dobar sat, steta sto su jubilee narukvice suplje Click to expand... Da to je mozda najslabija karika na satu, ali nije strasno. Jako je udobna pogotovu sad kad su vrucine, ali mogla bi biti bolje odradjena. Nosim ga najvise od svih satova i nemam zamerke sem sto zvecka
milan milanovic said: dobar sat, steta sto su jubilee narukvice suplje Click to expand... Da to je mozda najslabija karika na satu, ali nije strasno. Jako je udobna pogotovu sad kad su vrucine, ali mogla bi biti bolje odradjena. Nosim ga najvise od svih satova i nemam zamerke sem sto zvecka
joppa New member Jul 11, 2014 #13,369 milan milanovic said: dobar sat, steta sto su jubilee narukvice suplje Click to expand... Kupis punu super jubilee i problem rijesen.
milan milanovic said: dobar sat, steta sto su jubilee narukvice suplje Click to expand... Kupis punu super jubilee i problem rijesen.
ckvrlj New member Jul 11, 2014 #13,370 Jubilee je ubedljivo najudobnija narukvica koju sam ja do sada nosio. Ne oseća se na ruci. Last edited: Jul 11, 2014
tolarbo New member Jul 11, 2014 #13,373 Odlican Miki. Ako neko prica o luminaciji, onda je ovo luminacija
DrAgod New member Jul 12, 2014 #13,380 Luigi said: View attachment 93757 Danas Range, dobro dodje barometar pri ovom vremenu. Click to expand... Kućna atmosfera kao pred Božić! ************************************************************* Sportski danas Attachments ImageUploadedByTapatalk1405156672.505420.jpg 73.8 KB · Views: 241 Last edited by a moderator: Jul 12, 2014
Luigi said: View attachment 93757 Danas Range, dobro dodje barometar pri ovom vremenu. Click to expand... Kućna atmosfera kao pred Božić! ************************************************************* Sportski danas