Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Moram te pohvaliti Mario, da imaš meni najljepšu verziju Seiko Monstera, tj. Snow monstera. Inace sam vlasnik crnog Monstera, nije ni on loš, ali ova kombinacija plavo-bijele boje totalno me obuzme :)

Moram te pohvaliti Mario, da imaš meni najljepšu verziju Seiko Monstera, tj. Snow monstera. Inace sam vlasnik crnog Monstera, nije ni on loš, ali ova kombinacija plavo-bijele boje totalno me obuzme :)
Veliko hvala Marko B., Moj je ustvari Orange Monster ali modovan....uzet je cifer i kazaljke od snowa....jedino nije luneta menjana, na snowu je ona s plavom numeracijom....inace u prirodi sat jos lepse izgleda.

Prethodnih dana je (zbog pljuskova ;)) na ruci bio SMP Chrono. Zato je danas ponovo tu Speedmaster:
WP_20140713_001.jpg

Last edited:
Na (istina,kišoviti) dan Državnosti Conquest vraćen, zbog ljetnjih atmosferskih uslova, na čelik.
Stvarno beyond :cool:

Attachments

• uploadfromtaptalk1405245973178.jpg
    uploadfromtaptalk1405245973178.jpg
    77 KB · Views: 106
Danas kuci kao i zadnjih 10-tak dana na moru, prava jeres medju satovima :D. Original 100%, made in PRC kinez koji sluzi da se na njega ne obraca paznja, da se ne mazi i ne pazi i ne zove Djole :D. Kao i uvek preziveo sve sto je doziveo. Izmedju ostalog svakodnevne kontakte sa vratima terase (kako ih nisam zaobilazio ni sam ne znam) od cega bi mi drasticno skocio pritisak da sam nosio neki drugi sat...
Naravno, vodu zaobilazio u sto sirem luku, dobio novu bateriju pred polazak kada je utvrdjeno da je "kuciste" napuklo pored svakog od cetiri vijka koji drze poklopac ali moze on da tera jos dugo :D.
A i radi mu svetlo za razliku od Timex-a pa je zato i isao na letovanje.

Attachments

• IMG_0388-.jpg
    IMG_0388-.jpg
    212.4 KB · Views: 121
Last edited:
Danas kuci kao i zadnjih 10-tak dana na moru, prava jeres medju satovima :D. Original 100%, made in PRC kinez koji sluzi da se na njega ne obraca paznja, da se ne mazi i ne pazi i ne zove Djole :D. Kao i uvek preziveo sve sto je doziveo. Izmedju ostalog svakodnevne kontakte sa vratima terase (kako ih nisam zaobilazio ni sam ne znam) od cega bi mi drasticno skocio pritisak da sam nosio neki drugi sat...
Naravno, vodu zaobilazio u sto sirem luku, dobio novu bateriju pred polazak kada je utvrdjeno da je "kuciste" napuklo pored svakog od cetiri vijka koji drze poklopac ali moze on da tera jos dugo :D.
A i radi mu svetlo za razliku od Timex-a pa je zato i isao na letovanje.

Kako čovek da ne voli sat koji se zove Lasika :thumbup:.

Ma volim ga jer je preziveo svasta a i dalje radi ;). Seiko mi je na servisu sutra ga uzimam, Na Festini mi je narukvica kraca nego sto treba a Timexu ne radi svetlo tako da je kinez bio jedini izbor za odmor. A i nije mu prvi put ;).

Status
Not open for further replies.
Back