Dukin New member Jul 24, 2014 #13,642 Danas na ruci novi sat (Festina F 16573). Poklon od porodice za jučerašnji rođendan:thumbsup:
DrAgod New member Jul 24, 2014 #13,648 Volim poklone za jučerašnji rođendan Dukin said: Danas na ruci novi sat (Festina F 16573). Poklon od porodice za jučerašnji rođendan:thumbsup: View attachment 94314 Click to expand...
Volim poklone za jučerašnji rođendan Dukin said: Danas na ruci novi sat (Festina F 16573). Poklon od porodice za jučerašnji rođendan:thumbsup: View attachment 94314 Click to expand...
ckvrlj New member Jul 24, 2014 #13,653 Joppa, čestitam na novom satu. :congrats: Odavno mi se svidja OVM, kakvi su utisci? Kako leži na ruci, obzirom da ima potpuno ravno kućište?
Joppa, čestitam na novom satu. :congrats: Odavno mi se svidja OVM, kakvi su utisci? Kako leži na ruci, obzirom da ima potpuno ravno kućište?
joppa New member Jul 24, 2014 #13,654 Thx! Dobro lezi jer je kraci od o1v koliko sam citao. 50l2l je ovaj valjda. Sve u svemu zadovoljan sam, odlicno mi je sjeo. Sad treba probati natoe i gume..
Thx! Dobro lezi jer je kraci od o1v koliko sam citao. 50l2l je ovaj valjda. Sve u svemu zadovoljan sam, odlicno mi je sjeo. Sad treba probati natoe i gume..
joppa New member Jul 24, 2014 #13,659 MMario said: joppa meni cak i lepsi na gumi.... Click to expand... A ne znam da li je ljepsi ali je svakako udobniji.
MMario said: joppa meni cak i lepsi na gumi.... Click to expand... A ne znam da li je ljepsi ali je svakako udobniji.