23jewels Well-known member Aug 15, 2014 #14,082 Ove danasnje igracke (malo)bolje cuvam od onih iz detinstva
vladas Moderator Aug 16, 2014 #14,086 Uf joppa, odličan je ovaj PO :man_in_love: (i sama fotka me je oduševila), ja se spremam za jednog sličnog . Nego, danas je na ruci G - bar dok ne stavim SMP:
Uf joppa, odličan je ovaj PO :man_in_love: (i sama fotka me je oduševila), ja se spremam za jednog sličnog . Nego, danas je na ruci G - bar dok ne stavim SMP:
joppa New member Aug 16, 2014 #14,087 Hvala! :beer: Ma seamasteri su super, idealnih dimenzija i pasu na sve zivo.. ja sam se bas zazelio svog kvarcnog smp, jedva cekam da ga stavim na ruku nakon 3 tjedna nenosenja.
Hvala! :beer: Ma seamasteri su super, idealnih dimenzija i pasu na sve zivo.. ja sam se bas zazelio svog kvarcnog smp, jedva cekam da ga stavim na ruku nakon 3 tjedna nenosenja.
VLADAN P Super Moderator Staff member Aug 16, 2014 #14,096 Na odmoru za vodene sportove bio je zadužen - Del Mar Classic Dive Svoj deo posla je obavio besprekorno!
Na odmoru za vodene sportove bio je zadužen - Del Mar Classic Dive Svoj deo posla je obavio besprekorno!
G gdin Branko New member Aug 17, 2014 #14,100 Danas jedan od mojih omiljenih satova...stari,dobri Poljot!