Neša Super Moderator Staff member Aug 26, 2014 #14,263 Zagor said: View attachment 97279 danas Click to expand... Eh, ovakav vintage sa plavim ciferom je uživanje gledati.
Zagor said: View attachment 97279 danas Click to expand... Eh, ovakav vintage sa plavim ciferom je uživanje gledati.
zarekg Member Aug 26, 2014 #14,264 Samo bih ga ja ispolirao. Steta da ne zasija kako moze kada je vec staklo u dosta dobrom stanju.
tolarbo New member Aug 27, 2014 #14,267 Onda, ziveli kolega Veceras na ruci Carrera, a Invicta upravo pristigla prinova mog prijatelja: Invicta
Onda, ziveli kolega Veceras na ruci Carrera, a Invicta upravo pristigla prinova mog prijatelja: Invicta
tolarbo New member Aug 27, 2014 #14,273 sector77 said: Miki na nivou ....:congrats: jutro svima.... View attachment 97284 Click to expand... E ovo je vec umetnicka fotografija! Cestitam! vlajo said: Kakva je to Invicta? Izgleda kao vanzemaljac... Click to expand... Vlajo ne znam ali pitacu prijatelja. Nije lose uradjen sat, a sto se dice dizajna tu si u pravu Last edited by a moderator: Aug 27, 2014
sector77 said: Miki na nivou ....:congrats: jutro svima.... View attachment 97284 Click to expand... E ovo je vec umetnicka fotografija! Cestitam! vlajo said: Kakva je to Invicta? Izgleda kao vanzemaljac... Click to expand... Vlajo ne znam ali pitacu prijatelja. Nije lose uradjen sat, a sto se dice dizajna tu si u pravu
tolarbo New member Aug 27, 2014 #14,275 Cestitke za uparivanje kosilje i nato remena :thumbsup: Prelep je taj LD, a i naucio je da pozira Evo i od mene jedna jutarnja, na kafi: Last edited: Aug 27, 2014
Cestitke za uparivanje kosilje i nato remena :thumbsup: Prelep je taj LD, a i naucio je da pozira Evo i od mene jedna jutarnja, na kafi:
mizzy Active member Aug 27, 2014 #14,277 Hvala svima na lepim željama :thumbup: Danas radno, Hamilton