VLADAN P Super Moderator Staff member Sep 4, 2014 #14,462 Ljudi,šta vam je ova dva -tri dana? Koliko noviteta! Ne zna se koji je lepši. Svima iskrene čestitke i samo napred! :congrats:
Ljudi,šta vam je ova dva -tri dana? Koliko noviteta! Ne zna se koji je lepši. Svima iskrene čestitke i samo napred! :congrats:
Zagor Super Moderator Staff member Sep 4, 2014 #14,465 Cestitke na prinovama Rus,Zma,MrD,MMario svaka cast momci.Kao da sam se ja prinovio:congrats::thumbsup:
Cestitke na prinovama Rus,Zma,MrD,MMario svaka cast momci.Kao da sam se ja prinovio:congrats::thumbsup:
Dzidzi New member Sep 4, 2014 #14,466 Uskoro stize i novo staklo za seiko iz GB malo preplaceno ali nadam se da ce vredeti
tolarbo New member Sep 4, 2014 #14,467 Zagor said: Cestitke na prinovama Rus,Zma,MrD,MMario svaka cast momci.Kao da sam se ja prinovio:congrats::thumbsup: Click to expand... Pridruzujem se cestitkama! Prinove samo pljuste, kao da smo krenuli u skolu Danas na putu
Zagor said: Cestitke na prinovama Rus,Zma,MrD,MMario svaka cast momci.Kao da sam se ja prinovio:congrats::thumbsup: Click to expand... Pridruzujem se cestitkama! Prinove samo pljuste, kao da smo krenuli u skolu Danas na putu
skydrummer New member Sep 4, 2014 #14,468 Mario, Mr D , čestitke ! Mario kaiš si uklopio samo tako:top:. Doduše kada je neko lep sve mu lepo stoji.
Mario, Mr D , čestitke ! Mario kaiš si uklopio samo tako:top:. Doduše kada je neko lep sve mu lepo stoji.
milan zmaj New member Sep 4, 2014 #14,469 Ja se naložio na zlatni Jao Mikele ti bas znaš da iznenadiš jaooooo Last edited by a moderator: Sep 4, 2014
zma New member Sep 4, 2014 #14,473 milan zmaj said: Čestitam Zeks Click to expand... skydrummer said: zma čestitke na odličnom satu! Click to expand... Hvala, gospodo! milan zmaj said: Ja se naložio na zlatni View attachment 97651 Click to expand... Lep! Cestitam! Last edited by a moderator: Sep 4, 2014
milan zmaj said: Čestitam Zeks Click to expand... skydrummer said: zma čestitke na odličnom satu! Click to expand... Hvala, gospodo! milan zmaj said: Ja se naložio na zlatni View attachment 97651 Click to expand... Lep! Cestitam!
RUS Moderator Sep 4, 2014 #14,474 Cestitam Zmaju, dobar sat! Krle, jel to na Monsteru promenjen disk sa danom i datumom? Bas dobro izgleda ovako sa crnim.:thumbup:
Cestitam Zmaju, dobar sat! Krle, jel to na Monsteru promenjen disk sa danom i datumom? Bas dobro izgleda ovako sa crnim.:thumbup:
krstin New member Sep 4, 2014 #14,475 E sve cekam neko da primeti! Da i meni je ovako savrseno i ne znam zasto je fabricki beli... A nisu promenjeni diskovi, vec cifer i kazaljke. Ovo je nekada bio black monster.
E sve cekam neko da primeti! Da i meni je ovako savrseno i ne znam zasto je fabricki beli... A nisu promenjeni diskovi, vec cifer i kazaljke. Ovo je nekada bio black monster.
MMario Well-known member Sep 4, 2014 #14,476 Rus je sada u monsteru i odmah je primetio promenu, tj da nije kao njegov.....:congrats:
skydrummer New member Sep 4, 2014 #14,478 Neki su primetili i na okupljanju da je napravljena promena na Monsteru .
Neša Super Moderator Staff member Sep 4, 2014 #14,480 Ostao sam dužan za satove koje sam nosio ove nedelje, a pošto sam u stisci sa vremenom, dajem stare slike: Komandirac, koji mi je prodao član Dulan_88 Darwil, koji mi je prodao Sima Hrabri. Veliki pozdrav za oba člana uz molbu da se malo više aktiviraju, jer svojim znanjem pozitivno doprinose forumu. Ako se sećate, pre nekoliko dana nosio sam orient, koji mi je prodao bezbi, a napomenuo sam da ove nedelje nosim satove koje sam kupio na forumu. Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati.
Ostao sam dužan za satove koje sam nosio ove nedelje, a pošto sam u stisci sa vremenom, dajem stare slike: Komandirac, koji mi je prodao član Dulan_88 Darwil, koji mi je prodao Sima Hrabri. Veliki pozdrav za oba člana uz molbu da se malo više aktiviraju, jer svojim znanjem pozitivno doprinose forumu. Ako se sećate, pre nekoliko dana nosio sam orient, koji mi je prodao bezbi, a napomenuo sam da ove nedelje nosim satove koje sam kupio na forumu. Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati.