Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Neša kaze "Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati."

Ja kazem.....bravo gospodine Nešo
:congrats:

Hvala MMario i nadam se da ćemo se uskoro upoznati.

Koristim priliku da svima čestitam na prinovama koje sam video sa malim zakašnjenjem :beer:

Iskreno zao mi je sto nisam u mogucnosti da upoznam ljude sa foruma. Imam svega dva sata (oba neispravna, bravo...) ali volim horologiju i sama druzina na forumu je pozitivna...

Jutro!

15144636005_571c2e313d_c.jpg

Dobro jutro
Sumo
uploadfromtaptalk1409900339705.jpguploadfromtaptalk1409900470090.jpg

Pa Baki kako si? Ovde super vreme ada..bazeni..satovi...zao mi je sto nisi u Bg a mislim i tebi :)

Last edited by a moderator:
Aaaaaaaa Zmajče moje !!!! AAAAAA , pa ebem ti net , nisam video šta imaş !!!!! Nemoj da se desi da ne bude kad dodjem sa odmora ljubi te brat !!!!!!!!!

ČESTITAM !!!!!!! Joj šta propuštam , ubi me net

Ma biće valjda još lepog vremena kad dodjem za skupče... Meni prva dva dana ubi kiša... znači, kao u Obrenovcu da letujem. Sad je ok... Danas slike stižu sa Porto Katsiki-a :-))) do duše, samo je OM prisutan....

Ajd neko nek spoji ove postove...

Samo da čestitam svima na prinovama, FENOMENALNE prinove ! Zajsta lepi komadi .... Rujo, krajnje vreme bilo za OM ! :))))

Last edited by a moderator:
Pozdrav drugari!
Nakon ove neke pauze prvo bih cestitao svima koji su se ponovili, a bilo vas je dosta ovoga leta. Da ne nabrajam … Dakle, iskrene cestitke na prinovama i u zdravlju ih nosili!
A ja danas nosim sat koji mi je uleteo jos u januaru. Kvazi rus sa kvazi svajcarskim mehanizmom od doticnog gospodina sa ebaya. Sa tim satom su bile muke … Sada na kraju je od onoga sto sam primio ostalo samo celicno kuciste, brojcanik i kazaljke. I krunica naravno :) Sada je sat sasvim sredjen, jako mi se svidja i to je jedan od dva sata koje nosim u svakodnevnici. Evo i slika:
IMG_0389.jpg

Da, zaista je odličan nakon što sam mu promenio staklo koje je mislim bilo najobičnije ono za prozorska okna ... i nakon što sam skužio da nema smisla trošit novce na popravku bednog mehanizma (2 puta) i uglavio seagull ST21 iz mog plavoga seagulla koji mi se i tako nije svidjao. Taj sam bez veze kupio ...

Danas sam je dobio ima malo da se radi oko nje bezel je klimav krunica i tako neke sitnice odneo ga malo pre kod majstora

Status
Not open for further replies.
Back