MMario Well-known member Sep 7, 2014 #14,565 Bigmag said: Danas na crnom kajsu, spremio ga sutra za posao View attachment 97841[/ QUOTE] bravo :congrats: Click to expand...
Bigmag said: Danas na crnom kajsu, spremio ga sutra za posao View attachment 97841[/ QUOTE] bravo :congrats: Click to expand...
backarelli Well-known member Sep 7, 2014 #14,567 Posle plaže , predah... šta reći.... "Ispiranje" je obavezno.... ))) Last edited by a moderator: Sep 7, 2014
MMario Well-known member Sep 7, 2014 #14,568 backarelli said: "Ispiranje" je obavezno.... ))) View attachment 97848 Click to expand... Uh, al' ti je lose....ispiranje monstera vodom a posle sebe pivom :thumbsup:
backarelli said: "Ispiranje" je obavezno.... ))) View attachment 97848 Click to expand... Uh, al' ti je lose....ispiranje monstera vodom a posle sebe pivom :thumbsup:
marko14 New member Sep 7, 2014 #14,569 Sta je bre to Baki je l to kuciste propustilo pa kada ga stavis u morsku vodu cifer narandzaste boje,a u normalnoj vodi bezbojan,kao oni autici,ne valja ti taj sat nista,daj ga meni da ga popravim.:lol:
Sta je bre to Baki je l to kuciste propustilo pa kada ga stavis u morsku vodu cifer narandzaste boje,a u normalnoj vodi bezbojan,kao oni autici,ne valja ti taj sat nista,daj ga meni da ga popravim.:lol:
zare Member Sep 7, 2014 #14,570 Baki burazeru izgleda da si rasterao sve goste, nema zive duse oko ovog bazena
Shmizla Administrator Staff member Sep 7, 2014 #14,572 zare said: Baki burazeru izgleda da si rasterao sve goste, nema zive duse oko ovog bazena Click to expand... Šta će mu bilo ko... Taman može u miru da uživa sa svojom dragom i satićem. Lep je bazen. Super!
zare said: Baki burazeru izgleda da si rasterao sve goste, nema zive duse oko ovog bazena Click to expand... Šta će mu bilo ko... Taman može u miru da uživa sa svojom dragom i satićem. Lep je bazen. Super!
tolarbo New member Sep 7, 2014 #14,573 Bigmag said: Danas na crnom kajsu, spremio ga sutra za posao View attachment 97841 Click to expand... Odlican izbor kolega! Ujedno i cestitke, nisam ispratio na vreme prinovu!
Bigmag said: Danas na crnom kajsu, spremio ga sutra za posao View attachment 97841 Click to expand... Odlican izbor kolega! Ujedno i cestitke, nisam ispratio na vreme prinovu!
23jewels Well-known member Sep 7, 2014 #14,575 backarelli said: "Ispiranje" je obavezno.... ))) View attachment 97848 Click to expand... Baki, skidas li mu poklopac kada ispiras?
backarelli said: "Ispiranje" je obavezno.... ))) View attachment 97848 Click to expand... Baki, skidas li mu poklopac kada ispiras?
backarelli Well-known member Sep 8, 2014 #14,576 Nikakvo rastavljanje, samo je igra svetla u pitanju.... zare said: Baki burazeru izgleda da si rasterao sve goste, nema zive duse oko ovog bazena Click to expand... Rasterao sam i osoblje, konobare , gazdu.... pa sam morao sam da se uslužim.........,besplatno. Last edited by a moderator: Sep 8, 2014
Nikakvo rastavljanje, samo je igra svetla u pitanju.... zare said: Baki burazeru izgleda da si rasterao sve goste, nema zive duse oko ovog bazena Click to expand... Rasterao sam i osoblje, konobare , gazdu.... pa sam morao sam da se uslužim.........,besplatno.
araphel New member Sep 8, 2014 #14,579 Danas fantastični gospodin Đole... Attachments WP_20140908_07_47_46_Pro.jpg 131.8 KB · Views: 125