gogmajster New member Sep 8, 2014 #14,586 Ono kad znaš da ti ovako nešto stiže, a vikend nikako da prodje ! Konačno moj!
RUS Moderator Sep 8, 2014 #14,588 gogmajster, cestitam na odlicnoj prinovi! Stavi jos slika kad budes imao vremena.
joppa New member Sep 8, 2014 #14,590 Oho, novi prospex monster.. cestitke i hocemo jos slika! :thumbup:
skydrummer New member Sep 8, 2014 #14,600 Ono što je AMG u svetu automobila to je Veberz u svetu Amfibija. Svaka čast na odlično obavljenom poslu i na ljubavi prema Amfibijama. Od mene naklon. Ovaj beli brojčanik je sa osmougaone 470 ( SSSR ) Amfibije. veberz said: Malo da razbijemo japansku monotoniju ... View attachment 97870 Click to expand... gogomajster čestitke . U zdravlju te služio.
Ono što je AMG u svetu automobila to je Veberz u svetu Amfibija. Svaka čast na odlično obavljenom poslu i na ljubavi prema Amfibijama. Od mene naklon. Ovaj beli brojčanik je sa osmougaone 470 ( SSSR ) Amfibije. veberz said: Malo da razbijemo japansku monotoniju ... View attachment 97870 Click to expand... gogomajster čestitke . U zdravlju te služio.