Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
@skydrummer

Najlepse hvala na laskavim recima! No mene zadovoljava i ono Vrlo dobro! posle ide znas vec sta ... :D
Odlicno si prepoznao model! Ispod brojcanika se nalazio mehanizam 2409. Na sadasnjem satu samo je brojcanik starovremenski, svi ostali delovi su novi. Mehanizam 2415 automatik. Napomenuo bih da su brojcanici tamo-ovamo kompatibilni! Bezel je od persa iz Toljatija. Znam da ga ti veoma postujes za njegov rad, ali moram biti korektan i iskreno reci da je mene razocarao sto se tice preciznosti, zavrsne obrade i ponajvise u odnosu prema kupcu. Nije mi namera nikoga nipodastavati, covek svakako popunjava jednu trzisnu prazninu, ali ovo sam napisao radi nasih drugara koji ce eventualno kupovati od njega. Neka i ovu mogucnost uzmu u obzir.

Konačno je ponovo kod mene...i radi! Par dana neće silaziti sa ruke!

Attachments

• WP_20140908_21_27_25_Pro.jpg
    WP_20140908_21_27_25_Pro.jpg
    194.1 KB · Views: 128
Počeo da staje nasumično, prestao da reaguje na ručno navijanje. Bio kod Bojovića evo puna dva meseca, ne znam koliko ga je puta rasklapao i sklapao ponovo za to vreme, ali evo sad radi.

Danas je bio savršen dan za jedrenje... dok se crni oblaci nisu spojili sa morem uz pljusak i grmljavinu :)

Snimljeno 1h pre toga, dok sam još smeo da izvadim mobilni.
Torpedo preživelo vatreno krštenje.
IMG_20140908_181452.jpgIMG_20140908_180337.jpg

Araphel, da nema to veze sa tvojim trenutnim brojem postova? ;)

araphel666.png
(Pažljivo pogledati priloženu sliku)

Jutro!

15162913716_9dbce00bd5_c.jpg

Status
Not open for further replies.
Back