Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Prvo Angel,da opametio sam se što se dimenzija satova tiče...
Zbogom "slanici" i "vodomeri"......:lol:

Viper,sat sam nabavio ove nedelje,čim mi se slegnu utisci napisaću review....:yes4:

^ u medjuvremenu, postavi jos fotki ovde ili u "satovi iz vase kolekcije".
bas dobro izgleda sat :top:

Prvo Angel,da opametio sam se što se dimenzija satova tiče...
Zbogom "slanici" i "vodomeri"......:lol:

Viper,sat sam nabavio ove nedelje,čim mi se slegnu utisci napisaću review....:yes4:

Daću ja tebi vodomere, videćeš vratio si se Swissu pa sada opet na starom, Zenith, Breitling i slično sve ono što si nekada u mladosti koristio...bdw za ostale ja i profa(Larosa) imamo zajedničke prijatelje pa mi prozbore koju o njemu!
Da, da Laci moj, Swiss je Swiss, kada je jednom na ruci teško ga se odreći! :lol:

larosa cestitam.srvarno extra sat sa srecom da ga nosis.

Daću ja tebi vodomere, videćeš vratio si se Swissu pa sada opet na starom, Zenith, Breitling i slično sve ono što si nekada u mladosti koristio...bdw za ostale ja i profa(Larosa) imamo zajedničke prijatelje pa mi prozbore koju o njemu!
Da, da Laci moj, Swiss je Swiss, kada je jednom na ruci teško ga se odreći! :lol:

pa Profa je Cia

Zenith sam imao ali Breitling nikad i mislim da će tako i ostati....:no:
Poenta nije u povratku na swiss made satove već na satove sa merom,znači da nisu vodomeri i na kvalitetan mehanizam-što ova Omega i poseduje.

casio edifice 546

Attachments

• IMG_1283.jpg
    IMG_1283.jpg
    83.3 KB · Views: 93
  • IMG_1284.jpg
    IMG_1284.jpg
    92.5 KB · Views: 95
:blink: ^^^^ ha.... uhvacen na delu.:cool:
slikas dok vozis, to je u Srbiji najmanje 6 do 687...... tackica.... :yes4:
:laugh:
Triton extra izgleda na ruci :top:

Last edited:
:blink: ^^^^ ha.... uhvacen na delu.:cool:
slikas dok vozis, to je u Srbiji najmanje 6 do 687...... tackica.... :yes4:
:laugh:
Triton extra izgleda na ruci :top:
a crveno je biloooooooooooooo hvala d1d

toliko je ugodan sat za nosit (naravno ako volis malo tezi sat) da se tesko odlucim izvuci iz kutije neki drugi

Drago mi je da si i sada zadovoljan kad su se slegli utisci. Ma da, taj sat je odlicna kupovina!

Status
Not open for further replies.
Back