23jewels New member Jun 4, 2011 #421 visoko podignuta pesnica,simbol borbe protiv kapitalista :laugh: Last edited: Jun 4, 2011
Neša Super Moderator Staff member Jun 4, 2011 #422 Upravo sam gledao slike nekih starih doxa na internetu, kad ono na forumu lepe slike još lepšeg sata. :congrats: Naravno, na ovoj temi je u poslednjih dana bilo mnogo izvanrednih primeraka, ali ovakav satić zaista ume da ulepša dan.
Upravo sam gledao slike nekih starih doxa na internetu, kad ono na forumu lepe slike još lepšeg sata. :congrats: Naravno, na ovoj temi je u poslednjih dana bilo mnogo izvanrednih primeraka, ali ovakav satić zaista ume da ulepša dan.
milan zmaj New member Jun 4, 2011 #424 Komunisto )) reci mi koje je ovo lepo brdo...a sat je perfekcija
jagos New member Jun 4, 2011 #425 e doxa je stvarno extra.bas mi se svidja.mislim obe doxe tek naknadno video.a i ostali satovi danas stvarno sve lepsi od lepseg.bravo drugovi clanovi. Last edited: Jun 5, 2011
e doxa je stvarno extra.bas mi se svidja.mislim obe doxe tek naknadno video.a i ostali satovi danas stvarno sve lepsi od lepseg.bravo drugovi clanovi.
tolarbo New member Jun 4, 2011 #426 Bas su lepi satovi bili, cestitke i od mene. Doxe su svarno prelepe!
23jewels New member Jun 5, 2011 #427 Crveno je boja ljubavi :lol: To mi je pogled sa terase u zavicaju,mesta dusevnog odmora... Da mi je upola satova koliko Ivanjica ima brda,iha ha...
Crveno je boja ljubavi :lol: To mi je pogled sa terase u zavicaju,mesta dusevnog odmora... Da mi je upola satova koliko Ivanjica ima brda,iha ha...
Neša Super Moderator Staff member Jun 5, 2011 #428 Eh, Vladane, ti baš znaš kako da ulepšaš ovo veče. Otkako sam na ovom forumu, dva-tri puta sam sanjao satove, a večeras bi tako lepo legla jedna neuchatel... pozlaćeno kućište, beli cifer... ili neki conquistador... uživancija!
Eh, Vladane, ti baš znaš kako da ulepšaš ovo veče. Otkako sam na ovom forumu, dva-tri puta sam sanjao satove, a večeras bi tako lepo legla jedna neuchatel... pozlaćeno kućište, beli cifer... ili neki conquistador... uživancija!
V viper New member Jun 5, 2011 #429 Stiglo je leto,vreme je za belo...jeste da je Cerruti,ali je ipak Swiss Made!!!
milospinkfloyd Banned Jun 8, 2011 #432 evo ploda saradnje izmedju dva studenta zahvaljujem se Milosu Stojanovicu na slikama :tee:
milan zmaj New member Jun 9, 2011 #433 dobro jutro Attachments 2011-06-09 06.27.46.jpg 94.4 KB · Views: 130 DSC_8813_resize.JPG 123 KB · Views: 98
Marko 5 New member Jun 9, 2011 #434 Off topic Od ovog Zenith-a ne moze vise da se zivi,svaki drugi post njegova slika... :shout: Bolje kupi vec jednom tu harmoniku pa da haramo :top:
Off topic Od ovog Zenith-a ne moze vise da se zivi,svaki drugi post njegova slika... :shout: Bolje kupi vec jednom tu harmoniku pa da haramo :top:
U UlysseNardin Banned Jun 9, 2011 #436 Cestitke drugari, evo i od mene UN Michelangelo Big Date: Attachments photo.JPG 30.2 KB · Views: 118
d1d New member Jun 10, 2011 #437 Odlican sat Ulysse :congrats: Ja juce i danas, kao Marko i Milan "zlato", retro Seiko sdwa65p :embarassed:
Odlican sat Ulysse :congrats: Ja juce i danas, kao Marko i Milan "zlato", retro Seiko sdwa65p :embarassed:
Marko 5 New member Jun 10, 2011 #438 Off topic Ma mi smo... nemamo harmonike. Jel imas ti? E lepo je zlato na satu,ne znam sto sam ga izbegavao uvek...
Off topic Ma mi smo... nemamo harmonike. Jel imas ti? E lepo je zlato na satu,ne znam sto sam ga izbegavao uvek...