bt321 New member Jul 18, 2011 #561 Mnogu mi se sviga I ja zelim jedan takav Odakle si ga nabavio:questionmark:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jul 18, 2011 #562 bt321 said: Mnogu mi se sviga I ja zelim jedan takav Odakle si ga nabavio:questionmark: Click to expand... Kada je Seiko napunio dva meseca i odvojio se od sise,otkupio sam ga od našeg člana Don Krstića koji ga je kupio u Seiko satovi Ja sam mu zamenio kaiš.
bt321 said: Mnogu mi se sviga I ja zelim jedan takav Odakle si ga nabavio:questionmark: Click to expand... Kada je Seiko napunio dva meseca i odvojio se od sise,otkupio sam ga od našeg člana Don Krstića koji ga je kupio u Seiko satovi Ja sam mu zamenio kaiš.
milan zmaj New member Jul 18, 2011 #563 Radasinka said: hahaha, kraljevski Click to expand... radasenka radasenka gotova si....
milospinkfloyd Banned Jul 20, 2011 #565 ovih dana sam fancy style uz bulgari diagono Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
bt321 New member Jul 22, 2011 #566 ja sam juce kupio jadan komandirski jos da mu nadzem kais u SKOPLJE mi nemamo tako dobrog majstora za kaise ko vi u BG - PUGO- Attachments SDC10848.jpg 157.3 KB · Views: 104
ja sam juce kupio jadan komandirski jos da mu nadzem kais u SKOPLJE mi nemamo tako dobrog majstora za kaise ko vi u BG - PUGO-
VLADAN P Super Moderator Staff member Jul 22, 2011 #567 Čestitam! Lep primerek. Lepo bi mu stajao neki nato-strap.
milan zmaj New member Jul 23, 2011 #569 evo malo mlazni pogon ruski kosmonauti nosili dok se vozili po raketama..tako i dobio sat naziv raketa lepotan moj...mada kaze cera da je to njen sat..moram krisom da ga nosim dame ne bi videla da sam ga stavio naruku...
evo malo mlazni pogon ruski kosmonauti nosili dok se vozili po raketama..tako i dobio sat naziv raketa lepotan moj...mada kaze cera da je to njen sat..moram krisom da ga nosim dame ne bi videla da sam ga stavio naruku...
Larosa New member Jul 23, 2011 #573 bozicko said: Seiko 55 Phatoms View attachment 9994 View attachment 9995 Click to expand... Božićko,koji je ovo sat???
bozicko said: Seiko 55 Phatoms View attachment 9994 View attachment 9995 Click to expand... Božićko,koji je ovo sat???
d1d New member Jul 23, 2011 #574 Eeeee..... Larosa, Larosa..... Moras vise da se kreces po forumu :yes4: http://www.svetsatova.com/forum/f66/seiko-snzh55j1-3017-4.html#post37194
Eeeee..... Larosa, Larosa..... Moras vise da se kreces po forumu :yes4: http://www.svetsatova.com/forum/f66/seiko-snzh55j1-3017-4.html#post37194
vladas Moderator Jul 23, 2011 #575 Danas nosim Hamilton Khaki Field Auto Chrono: (leti na Morelato Nato-u - u stvari OEM Hamilton ) @Bozicko - odlican mod 50 Phatoms-a, nema sta :top:! @Nono - sjajni satovi :congrats:. Pozdrav prelepom crnom Jazzmasteru od svetlog brata
Danas nosim Hamilton Khaki Field Auto Chrono: (leti na Morelato Nato-u - u stvari OEM Hamilton ) @Bozicko - odlican mod 50 Phatoms-a, nema sta :top:! @Nono - sjajni satovi :congrats:. Pozdrav prelepom crnom Jazzmasteru od svetlog brata
milan zmaj New member Jul 23, 2011 #578 ovaj Hamilton da prelep....daces ti to drugu na nekih nedelju dana da me zelja mine... posle kad me mine prodaces mi ga jer ces se odvici od njega
ovaj Hamilton da prelep....daces ti to drugu na nekih nedelju dana da me zelja mine... posle kad me mine prodaces mi ga jer ces se odvici od njega
vladas Moderator Jul 23, 2011 #579 [Off topic] Vazi! A ti ces meni dati tvog Zenitha [/Off topic] Stvarno sam se odvikao od 7750 na ruci. Osetiti vibracije i brujanje rotora - neprocenjivo!
[Off topic] Vazi! A ti ces meni dati tvog Zenitha [/Off topic] Stvarno sam se odvikao od 7750 na ruci. Osetiti vibracije i brujanje rotora - neprocenjivo!
d1d New member Jul 23, 2011 #580 ^ Znam osecaj, fine vibracije i "brundanje"..... kao da nosis na ruci Zastavu 750le. :yes2: