Neša Super Moderator Staff member Aug 8, 2011 #622 Ko god da odradi opis ovog zvonara, učiniće dobro delo Onaj ko na sledeće druženje članova foruma donese ovaj sat, ima pivo :beer:
Ko god da odradi opis ovog zvonara, učiniće dobro delo Onaj ko na sledeće druženje članova foruma donese ovaj sat, ima pivo :beer:
Neša Super Moderator Staff member Aug 12, 2011 #623 Danas sam nosio ovu slavu: Inače, sat je jedan od prvih koje sam nabavio po dolasku na forum. Staklo mu je danas ispolirano prema 'receptu' koji je opisao Koska, na čemu mu se i javno zahvaljujem.:beer:
Danas sam nosio ovu slavu: Inače, sat je jedan od prvih koje sam nabavio po dolasku na forum. Staklo mu je danas ispolirano prema 'receptu' koji je opisao Koska, na čemu mu se i javno zahvaljujem.:beer:
bt321 New member Aug 13, 2011 #626 to je stvarno jedan od najdobro napravljen ruski sat za zapadno trziste
skydiver New member Aug 20, 2011 #632 dragon said: Auuuu sky, šta bi? Click to expand... Osica, završih i u Hitnoj
tolarbo New member Aug 23, 2011 #633 Danas sam malo nosio ovaj Seiko, a od sutra ce biti u kolekciji, nadam se
N Nikolla Djokic New member Aug 26, 2011 #636 IWC C89 iz 60-tih godina prosloga veka.Dobijen na poklon od dede pre 20.godina. inace je pozlacen 18k zlatom. Slika uskoro
IWC C89 iz 60-tih godina prosloga veka.Dobijen na poklon od dede pre 20.godina. inace je pozlacen 18k zlatom. Slika uskoro
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Aug 27, 2011 #637 Nikola, sa nestrpljenjem iscekujemo fotografije...
Refresh New member Sep 6, 2011 #640 Nije u skladu jedno sa drugim, ali to sam imao na ruci i na glavi